- Vi er i dialog med kommunen og fylket om hva vi skal gjøre videre, sier styreleder i Rock City, Gunnar Robert Sælleg på telefon fra Bangladesh.

Framtiden for ressurs- og opplevelsessenteret har de siste dagene vært et hett tema, etter rådmann Gunnar Liens presentasjon av Namsos' budsjett og økonomiplan.

Vil ta hensyn til kommunen

Lien åpnet mandag for at Rock City blir stengt, dersom ikke den økonomiske situasjonen blir ordnet. Sælleg sier på sin side at det på langt nær er trukket noen konklusjoner for hva som vil skje.

- Vi må selvsagt ta hensyn til hva som er best for kommunen som eier. Men dette betyr ikke nødvendigvis at man stenger opplevelsessenteret, slår Sælleg fast.

Les også: - Rock City hører ikke hjemme på statsbudsjettet

Styrelederen forteller at det nå pågår en god og konstruktiv dialog med mål om å finne en løsning på hvordan Rock City kan drives videre.

- Bandwagon er noe vi ønsker å drive videre. Opplevelsessenteret, som har hatt omkring 3000 besøkende i år, vil det være en diskusjon rundt. Men man er avhengig av aktivitet i lokalene, sier Sælleg.

Møtes flere ganger i uka

Direktør i Rockheim, Sissel Guttormsen, sa tirsdag til Adresseavisen at dersom det ikke blir en økonomisk ordning, kan det åpne for at deler eller hele samlingen i Rock City blir flyttet.

- I starten av Rock Citys historie, så var det samtaler om hva som skulle skje dersom det ikke ville gå an å drive det videre. Da ble det blant annet sagt at man skulle henvende seg til Rockheim eller Ringve, da dette er de mest naturlige alternativene, sa Guttormsen.

Les også: Rock City stenges i løpet av 2015

Sælleg er klar på at situasjonen uansett må avklares før jul.

- Vi har kort tid på oss. Det kan være aktuelt med et samarbeid med Trondheim, men det er ikke noe tema foreløpig. Akkurat nå konsentrerer vi oss om å ha ett til to møter i uka for å finne en løsning, sier styrelederen.