Avlyser «FørjulsRock»

Lørdag kveld skulle Terje Tysland, TinDrum, Børge Rømma og Sugar Louise lage cupfinalefeber på Royal Garden, men arrangørene ser seg nødt til å avlyse.

Diesel Dahl og Dag skulle gjenforenes på scenen med Tindrum lørdag kveld. Nå er konserten avlyst, men arrangørene håper på en ny sjanse til våren. 

Saken oppdateres.

- Det er veldig beklagelig, men vi har valgt å avlyse, forteller Terje Utaker som sammen med Morten Diesel Dahl står som arrangør for festkonserten.

«FørjulsRock» skulle samle fotball- og musikkglade mennesker til en festkveld der RBK-sanger skulle stå i sentrum. Bandet TinDrum, som Diesel Dahl startet i 1987 og som er mest kjent for låta «Drums of war», skulle stå på scenen sammen i hjembyen for første gang på 26 år. Bandet skulle spille egne låter i tillegg til flere av Dag Ingebrigtsens RBK-sanger. Også Terje Tysland, Børge Rømma og Sugar Louise skulle opptre.

LES OGSÅ (PLUSS): Året var 1988, og Trondheim var virkelig en fotballby

Vil prøve igjen

Årsaken til at arrangørene velger å avlyse skal være for liten interesse. Det er flere konserter og større arrangementer i Trondheim denne helga, dette tror Utaker kan være noe av årsaken til lite forhåndssalg.

- Det er ei hektisk tid og vi nærmer oss julesesong. Vi hadde lyst til å lage en trønderkveld før cupfinalen siden ikke alle har mulighet til å reise til Oslo. Avlysningen har ikke ført til noen sure miner, men vi skjønner at folk er skuffet. sier Utaker i Dansegalla Gran Canaria.

Både arrangører og artister skal være positive til å holde en ny konsert rundt serieåpningen i mars neste år.

- Vi har fått med noen av de beste artistene som er, derfor hadde vi stor tro på dette. Nå velger vi å avlyse og heller komme sterkere tilbake, sier Utaker.

LES OGSÅ: Adrian vant tur til cupfinalen

Refunderer billettene

De som har kjøpt billetter til arrangementet vil få pengene tilbake, opplyser arrangøren.

Fredag kveld holder også Gluntan konsert på Royal Garden. Den konserten går som normalt.

- Interessen for konserten med Gluntan har vært stor, sier Utaker. Det er også Dansegalla Gran Canaria som arrangerer denne konserten.

Anledningen for konserten med dansebandet fra Trondheim er bandets 50-årsjubileum.

LES KOMMENTAREN (PLUSS): Et eventyr i svart og i hvitt

På forsiden nå