Hans Stenøiens sanger og Sugarfoots innpakking, eller snarere utpakking av dem, er et samarbeid hvor helheten blir mer enn summen av enkeltdelene. Umiddelbart kan «Tonight We Bloom» låte som et dyktig, jevnt popalbum uten de helt store åpenbaringene. Over tid blir det stadig vanskeligere å finne svake punkt blant de 11 sangene, på et album som låter som en nyklassisk pop-perle fra tidlig 90-tall. En smakfull blanding av power-pop, bittersøt melankoli og lett psykdedelisk pop med steel.

LES INTERVJU: «Jeg har savnet at folk hører på musikken min, samtidig har jeg trivdes med å skrive for meg selv. Etter hvert føltes det likevel nødvendig å gi det ut»

Singelen «Lake Superior» har små drag av Joy Divisions «Love Will Tear Us Apart», mens platas kanskje flotteste sang, «Spadrels Of San Marco» ville vært en pryd for R.E.M.-albumet «Lifes Rich Pageant». I enda større grad enn på scenen gjør Stenøien sin nasale røst til et fortrinn, et sted mellom Michael Stipe og en ung Tom Petty. Det er mulig å høre tråder til hans 90-tallsband Epinastic Movements, men aldri har hans meloditeft og popfølelse kommet bedre til sin rett. Smart, varm og velarrangert popmusikk, lekent og imponerende godt gjennomført.