Dobbeltseier for Astrid S

19-åringen fra Rennebu vant pris for «Årets låt» og «Årets nykommer» under lørdagens P3 Gull.

Det har gått et år siden Astrid Smeplass ga ut sin debutsingel «2AM». I oktober slapp hun singelen «Hyde».  Foto: Glen Musk, Adresseavisen

Saken oppdateres.

- Jeg har takket alle jeg vil takke. Det er ingen vinnere eller tapere i musikken. Dette har vært er jævla godt år for norsk musikk, jeg deler denne med alle dere. Takk til alle som har stemt og alle som hører på musikk. Dette er det beste jeg har vært med på, sa Astrid Smeplass som halte i land to priser under årets P3 Gull-utdeling.

Først vant hun «Årets nykommer», deretter fikk hun også prisen for «Årets låt».

Matoma anser Rennebu-jenta som en av Norges store talenter på artistfronten. Ler mer om hva den populære dj-en har å si om Astrid S.

Artisten går under navnet Astrid S, og vant prisen for låta «2AM», som ifølge VG er spilt 7,2 millioner ganger på Spotify. Den norske produsenten Matomas remix av låta ligger akkurat over, med 9,4 millioner strømminger.

Hun slo blant andre Susanne Sundfør, som også var nominert i samme kategori som Smeplass.

Visste du at Astrid S. også har vært ei skikkelig fotballjente? Første gang hun ble omtalt i Adresseavisen var hun bare elleve år gammel. Les mer om historien til den unge artisten her.

I oktober vant Smeplass MTV-prisen «Beste norske artist» i konkurranse med artister som Kygo og Madcon.

På forsiden nå