Astrid S best kledd

Stemt fram på Norges største motenettsted.

Best kledd: Astrid S (19) fra Rennebu er landets best kledde kvinne, ifølge leserne av nettstedet MinMote. 

Saken oppdateres.

Leserne av Norges største motenettsted, Minmote.no, har kåret Astrid Smeplass til landets best kledde.

LES OGSÅ: Astrid S skal overbevise Instagram-følgerne

Fra begynnelsen til midten av desember kunne MinMote-leserne stemme frem hvem de synes er best kledd i Norge, blant ti moteprofiler. På listen sto navn som Jenny Skavlan, Tone Damli, Hanneli Mustaparta og Adelén, men Astrid S var MinMote-lesernes soleklare favoritt. Én av fire lesere stemte på 19-åringen fra Rennebu.

LES OGSÅ: Mørkere og bedre

- Sporty, laidback og urban

Når hun blir bedt om å beskrive sin egen stil, svarer hun «sporty, laidback og urban».

- Det varierer veldig. Jeg elsker blonder og blomsterprint, mønster og farger. Men det som går igjen mest er nok rene linjer og det minimalistiske. Svart og hvitt er en favoritt, sier hun til MinMote.

«Siden Idol-deltagelsen i 2013 har Astrid Smeplass holdt seg varm i rampelyset. Stilen hennes har dog forandret seg en god del, og har gått fra søt og uskyldig til sexy og egdy. Sett bestående av vide bukser med høyt liv, magetopper med cut outs, lekne bodyer og markert øyensminke oppsummerer Astrids stil i grove trekk», heter det i motenettstedets begrunnelse.

LES OGSÅ: Stjernestøv på boks

LES OGSÅ: Astrid S er rusa på musikk

Ikke bare Instagram

Astrid S slo gjennom for alvor i fjor med singelen «2AM», og har i år blant annet toppet Billboard-lista i USA gjennom sitt samarbeid med Shawn Mendes. Allerede før hun har gitt ut et album, har hun høstet mye anerkjennelse og flere musikkpriser. Hun jobber målrettet mot et artist-image, og selv om hun er svært aktiv på sosiale medier, prøver hun å unngå et kjendisstempel.

- Jeg har jo ikke gjort så veldig mye enda, derfor kan jeg av og til være redd for at folk kommer for å se Astrid fra Instagram. Folk har kanskje ikke så store forventninger før en konsert, og da er det artig om de forhåpentligvis kan bli positivt overrasket når de hører meg, sa Astrid i et intervju med Adresseavisen i forrige uke.

På forsiden nå