Astrid S får Europa-drømmen oppfylt

Skal på turné sammen med australsk stjerneskudd.

Astrid S skal turnere Europa sammen med australske Troye Sivan. 

Saken oppdateres.

- Jeg vil turnere i Europa, sa Astrid S til Adresseavisen i desember da hun ble spurt om hva hun ønsket å oppleve i 2016. Nå ser det ut til at drømmen blir virkelighet.

I vår skal Astrid Smeplass fra Rennebu på sin største turné så langt i karrieren, og det med det australske stjerneskuddet, Troye Sivan, skriver VG.

Se Astrid S synge «Paper Thin» sammen med Trondheim Symfoniorkester.

Verdens mest innflytelsesrike

20 år gamle Troye Sivan har gjort seg bemerket både som artist, skuespiller og modell. Time Magazine har Sivan på sin liste over verdens mest innflytelsesrike tenåringer i 2014. Ei liste det norske fotballtalentet, Martin Odegaard, havnet på i 2015.

Det unge talentet fikk stor oppmerksomhet i 2013, da han sto fram som homofil på sin egen YouTube-kanal.

- Gleder meg vanvittig mye

Turneen starter i Irland og ender i Sverige. Nest siste stopp blir Norge. De to unge artistene kommer til Sentrum Scene i Oslo 19. mai, og konserten er allerede utsolgt.

Karrieren har skutt fart etter at hun flyttet til Oslo. Astrid Smeplass føler hun har blitt fem år eldre i løpet av 2015. (PLUSS)

For Astrid S venter en spesiell konsertopplevelse 20. april. Da stiller hun ikke som oppvarmingsartist, men holder sin første konert i Storbritannia som hovedartist, skriver VG.

- Jeg gleder meg helt vanvittig mye, sier hun til avisa, og forteller at hun har vært fan av Sivian i lang tid.

- Jeg har vært fan av Sivan lenge, og jobbet med de samme produsentene som har gjort mye av hans musikk. Så det blir veldig stas! fortsetter Astrid S, som gir ut sin første EP i løpet av våren.

På forsiden nå