Klokka 12.00 lørdag ble billettene til avskjedskonserten med Kent i Trondheim spektrum 15. oktober lagt ut. Etter ti minutter var halvparten borte, og vel et døgn senere ble alle de nesten 4000 billettene borte.

Dermed ble det som konsertarrangør Stein Vanebo i Trondheim Concerts sa lørdag ettermiddag da han nærmest garanterte at billettene ble borte i løpet av helga.

- Er det noen sjanse for ekstrakonsert?

- Nei, det er det ikke, sier Vanebo.

Bassen lå tungt og fotonene flagret i lufta sist Kent-maskineriet besøkte Trondheim Spektrum.

BILDESERIE: Se bildene fra konserten

Slutt i desember

Det var forrige mandag morgen et av Skandinavias største band de siste 20 årene avslørte at året i år blir det siste fra deres side.

Men før gjengen gir seg helt legger de altså ut på en Norden-turné som starter i Linköping den 23. september, og avsluttes i Tele2 Arena i Stockholm 17. desember. Mellom disse datoene er både Danmark, Finland og Norge på turnelista. 15. oktober spiller gruppa i Trondheim Spektrum. Helga etter er det Stavanger og Oslo som får besøk. Billettene i Oslo Spektruim ble raskt utsolgt, og der er det satt opp ekstrakonsert.

Omkvedet «Nordens største rockeband» er slett ikke tatt ut av løse luften, skrev vår anmelder da Kent spilte på Olavsfestdagene i 2010.