AtB: - Dette skal vi klare veldig bra

35 000 personer skal inn og ut av Granåsen i forbindelse med Bruce Springsteen-konserten.

AtB setter opp en mengde shuttlebusser under Bruce-konserten 26.juli.  Foto: Glen Musk/AP

Saken oppdateres.

Klokken 10.00 onsdag ble det kjent at Bruce Springsteen spiller i Granåsen tirsdag 26.juli.

Billettene legges ut for salg førstkommende fredag, og arbeidet med logistikken er allerede godt i gang. For det er ikke hver dag 35 000 personer skal til Granåsen.

LES OGSÅ: Slik kjøper du Bruce-billetter

Smertefritt

- Alle detaljene er ikke klare. Akkurat nå er vi i møte med arrangør. Men at vi skal klare det her er jeg helt sikker på. AtB vil være en viktig del av arrangementet, og vi skal gjøre vårt til at det blir smertefritt for alle som er der, sier Grethe Opsal, markedssjef i AtB til Adresseavisen klokken 11.00.

Stein Vanebo i Trondheim Concerts sa under live-sendingen til adressa.no tidligere onsdag at det skal lages en kraftig shuttlebuss-ordning. Opsal i AtB peker på erfaringer fra tidligere arrangement i Granåsen.

Konsertslutt

- Vi har fraktet mange folk til verdenscuparrangement, VM og andre ting i Granåsen tidligere. Hovedutfordringen er når konserten er over, og 35 000 skal hjem samtidig. Men det har gått bra før, og vil gjøre det igjen. Det er sikkert en del som vil sykle og gå også, sier Opsal.

Noe Vanebo også er sikker på.

- Når 35 000 skal hjem samtidig må vi i fellesskap lage et godt og smidig system. Det gikk etter hvert smertefritt på Sverresborg, og vi skal fikse det på Granåsen også, sier Vanebo.

Bruce Springsteen spilte nye versjoner av gamle sanger som ikke alltid fungerte. Konserten i Telenor Arena 2013 ble likevel en fest den siste timen. Til sommeren er han på plass i Trondheim 
        
            (Foto: NTB SCANPIX)

Bruce Springsteen spilte nye versjoner av gamle sanger som ikke alltid fungerte. Konserten i Telenor Arena 2013 ble likevel en fest den siste timen. Til sommeren er han på plass i Trondheim  Foto: NTB SCANPIX

På forsiden nå