Ordfører Rita Ottervik:

- Jeg blir helt gira av Bruce

- Bruce Springsteen treffer midt i blinken for min aldersgruppe, jeg blir helt gira av denne muligheten. Selvsagt skal jeg på konsert.

Bruce-fan: Ordfører Rita Ottervik er stor fan av Bruce Springsteen. Nå håper hun å sikre seg billett til konserten i Granåsen, og håper mange gjør det samme.

Saken oppdateres.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) er glad og stolt over at Bruce Springsteen skal spille i Granåsen, noen steinkast unna der hun bor.

- Egentlig kan jeg bare åpne verandadøra og høre musikken fra Granåsen, men jeg skal selvsagt på konserten. Nå gjelder det bare å sikre seg billett, sier ordføreren.

LES OGSÅ: Springsteen kommer til Trondheim

Løfter Trondheim

Hun er svært tilfreds med at Trondheim har klart å løfte seg som konsert- og kulturby, og synes byen har hatt en fin utvikling som konsertarrangør de siste årene.

- Det har vært en fin utvikling med konsertene på Sverresborg. Og nå får vi en fantastisk mulighet til å vise at Granåsen også kan være et sted å arrangere de virkelige store konsertene. Jeg gleder meg også til Trondheim Spektrum står klar. Der skal vi kunne ta imot 10 000 tilskuere innendørs. Trondheim er snart klar til å kunne huse konserter og store kulturbegivenheter på en rekke ulike arenaer, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Ottervik.

LES OGSÅ: Slik kjøper du Bruce-billetter

Sikret nok strøm

Trondheim kommune har sørget for å gjøre sitt for at Granåsen kan fremstå som en arena med kapasitet til å ta imot Bruce Springsteen og andre verdensnavn.

- Kommunen har investert for å sikre nok strøm til å gjennomføre slike store arrangementer. Granåsen er nå klar for både store idrettsarrangement og for store kulturbegivenheter. Det betyr et enormt løft for Trondheim som idretts- og kulturby. En konsert med selveste Bruce Springsteen i juli er virkelig med på å sette oss på kartet og det vil være en enorm mulighet til å markedsføre byen vår, sier ordføreren og legger til:

- Nå gjelder det bare at folk sørger for suksessen gjennom å kjøpe billetter. Det er viktig for å kunne trekke storer navn til byen at folk stiller opp når slike konserter arrangeres, sier Rita Ottervik.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå