Fikk du ikke billett? Da bør du lese dette

Fortvil ikke, han kommer nok tilbake.

Saken oppdateres.

Det var mange som var skuffet i dag, da billettene til Bruce Springsteen ble utsolgt på 21 minutter. Pågangen var så stor, at mange ikke kom igjennom.

- Det verste for oss konsertarrangører er å selge lite billetter. Det nest verste er å ha for få, sa arrangør i Trondheim Concerts, Stein Vanebo, i etterkant av billettsalget.

Se video: Utsolgt på 21 minutter - måtte hoppe i havet

Gladnyhet

Vanebo har derimot en gladnyhet til alle som ønsker å se Springsteen i Trondheim, men ikke fikk billetter denne gangen.

- Trøsten til de som ikke fikk, er at dette betyr at han kommer til å komme tilbake. Vi har slått alle på billettsalg når det gjelder tempo, og vi har den største og beste arenaen. Så det er klart han må komme tilbake.

Konserten til Granåsen ble utsolgt fire minutter raskere enn konserten på Ullevaal Stadion i Oslo, og solgte 5000 flere billetter.

Les også: Bruce Springsteen utsolgt

- Ingen ekstrakonsert

Selv om Granåsen kan romme flere enn 35 000, vil det ikke bli lagt ut flere billetter senere.

- Dette er den første konserten i Granåsen. Vi skal gjøre en bra jobb, og vi må passe på at det ikke blir for mange folk, sier Vanebo.

- Er det noen sjanse for ekstrakonsert?

- Nei. Det går ikke opp med kalenderen til Springsteen. Han våkner i Trondheim dagen etter, og skal videre til Oslo for konsert der dagen etter det igjen. Det er mange som skal forflytte seg, og en ekstrakonsert er umulig.

Les også: Slik kommer du deg til og fra konserten

Hør Adresseavisens kommentatorer på podkast


Fikk du tak i billetter til Bruce Springsteen?
Du må velge et alternativ
På forsiden nå