Stor ny musikal ved Trøndelag Teater

I februar neste år blir det urpremiere på en av de største musikalsatsingene ved Trøndelag Teater noensinne.

Saken oppdateres.

Hva har skuespiller Anne Krigsvoll, Klaus Sonstad, DumDum Boys, TNT og Trøndelag Teater sagt ja til, spør Trøndelag Teater i en pressemelding i dag. Grunnen til at de stiller spørsmålet er at de om kort tid vil presentere det som trolig blir en av teaterets største musikalsatsinger, kanskje bare toppet av musikalen «Les Misérables» som hadde premiere i 2005.

- Det er fortsatt mange løse tråder rundt dette prosjektet, men det er altså i ferd med å bli produsert en ny musikal som er laget helt fra bunnen av, forteller informasjonsansvarlig ved teateret, Sissel Grønlie.

- Trøndersk musikal?

- Ikke bare det. Vi har en lang liste, og vi har fått rettigheter til mye, mer kan jeg ikke si akkurat nå, sier Grønlie om musikalen som får premiere i februar 2017.

LES OGSÅ: - Dette tyder på at vi tåler mer Otto Nielsen

LES OGSÅ: Folk digger Doppler

Anne Krigsvoll er med 

Anne Krigsvoll er med 

Klaus Sonstad er med 

Klaus Sonstad er med 

På forsiden nå