Nå kan du sjekke Netflix-hastigheten din

Superkjapt verktøy som tester hastigheten din på sekunder.

Saken oppdateres.

Netflix kom i går med et nytt verktøy som lar deg sjekke nedlastingshastigheten din på en superkjapp og meget enkel måte.

Uansett hvor du måtte befinne deg i verden så vil fast.com teste internetthastigheten din - uansett som du måtte sitte med en mobil, en laptop eller et nettbrett med wi-fi -forbindelse eller en ethernet-kabel rett inn i PC, Mac eller Smart-TV.

Les også: Hevder Game of Thrones påvirker pornovaner

Les også: Nå blir det ny lydstandard på alle norske TV-kanaler

Tjenesten som heter fast.com fungerer på den måten at du ganske enkelt går til DENNE nettsiden og vips - så får du resultatet på et par sekunder.

HDR-video

Netflix fikk nylig støtte for HDR-video (High dynamic Range - en ny bilde -og videostandard som kan gi deg en større og klarerer fargepalett, samt klarere hvittoner og dypere sort). I den forbindelse kan mange være intereserte i å finne ut nøyaktig hvor kjapp internetthastigheten som Netflix klarer å benytte seg av er.

«Fast.com beregner din nåværende nedlastingshastighet. Dette er den hastigheten du ( som regel) oppnår fra de ledende internett-leverandører som benytter seg av globalt distribuerte servere ( slik som f.eks Netflix)», skriver Netflix i pressemeldingen.

Fast.com er Netflix sitt tilbud til alle som ønsker seg en rask ( og reklamefri) måte å beregne hastigheten på. Tjenesten utfører en rekke nedlastinger fra Netflix for å beregne farten.

På forsiden nå