Marius Borg Høiby med i siste episode av «Skam»

Kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borge Høiby er med i sesongavslutningen til TV-serien «Skam», ifølge NRK.

Marius Borg Høiby gjør sin entre i tv-serien Skam på NRK. Bildet er hentet fra festforestillingen i Universitets aula i forbindelse om det norske kongeparets 25-årsjubileum.   Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Oslo: Marius Borg Høiby dukker opp på en fest i fredagens sesongavslutning av «Skam», der også artisten Astrid Smeplass – bedre kjent som Astrid S. – er til stede. Episoden markerer slutten på sesong to av den populære serien.

Kongehuset ønsket ikke å kommentere statistrollen til Høiby, men i løpet av sin reise med Litteraturtoget kom det fram at kronprinsesse Mette-Marit er fan av serien, skriver kanalen.

– Det er fantastisk at serien har skapt en så stor samtale. Det har skapt en samtale om vanskelige tema, det har blitt en mulighet for meg som mor til å forstå barna mine og den verden de lever i. Det har vært fint for meg, sa kronprinsesse Mette-Marit.

I mai bekreftet serieskaperen Julie Andem at hun jobber med sesong tre av serien. Rundt en million seere har serien hatt på det meste, og færre blir det neppe på sesongens siste episode.

På forsiden nå