Brudeparet som 10 000 bør takke

To publikummere fortjener en spesiell takk under ekstrakonserten med Elton John lørdag. De bidro til å gjøre konserten mulig.

Endelig gift: To ganger har Anette Thommesen og Jørgen Ottesen endret bryllupsplaner for å gi plass til store konserter på Sverresborg. Fredag drar de på Elton John-konsert. Lørdag blir de endelig gift. 

Saken oppdateres.

10 000 publikummere på Sverresborg kan takke Anette Thommesen og Jørgen Ottesen for stor fleksibilitet. Hvis ikke de to hadde gått med på å flytte bryllupsfesten, hadde det ikke blitt noen ekstrakonsert med den britiske stjernen.

- Nå blir vi endelig gift. Ventetiden har vært lang, men vi blir viet i kapellet på Sverresborg lørdag, hvis det ikke skjer noe spesielt før den tid, forteller Anette Thommesen. Hun og kjæresten gleder seg til å lade opp til bryllup med Elton John-konsert fredag. Billettene fikk de som takk for en svært sporty innstilling.

LES OGSÅ: Morten «Diesel» Dahl er kritisk til Trondheim Concerts' monopol-stilling.

Utsatte av hensyn til Åge

Ikke nok med at de flyttet bryllupsfesten kommende lørdag. De hadde allerede utsatt hele bryllupet i nesten ett år av hensyn til konserten med Åge Aleksandersen i august i fjor.

Historien er slik: Da den ordinære konserten med Elton John kommende fredag ble utsolgt i løpet av ti minutter, åpnet det seg en mulighet for ekstrakonsert dagen etter. Det var bare ett problem: Museets lokaler var bortleid til bryllupsfest, festen som Anette og Jørgens hadde utsatt.

LES OGSÅ: - Det var for ille å si nei, sa brudeparet da Adresseavisen intervjuet dem sist høst.

Stadig endrede planer

De hadde sett fram til begivenheten helt siden august i fjor. Planen var opprinnelig at de skulle gifte seg da, men Åge Aleksandersen skulle holde konsert på Sverresborg på samme dato. Dermed gikk brudeparet med på å utsette hele bryllupet til 2. juli i år.

Siden den dagen kolliderte med muligheten for ekstrakonsert med Elton John, ringte Stein Vanebo i Trondheim Concerts til brudeparet. Nok en gang gikk de med på å endre planer.

LES OGSÅ: Også ekstrakonserten ble utsolgt på kort tid.

Frieriet skjedde på Sverresborg

- Vi er veldig fornøyd med kontakten med Trondheim Concerts. De har vært hyggelige og hjelpsomme, sier Anette Thommesen.

I stedet for at de utsatte bryllupsfesten enda en gang, ble løsningen at de flyttet den til et annet sted. Det viktigste var at de kunne vies på Sverresborg. Folkemuseet er et spesielt sted for de to. Det var der de møttes, og det var der Jørgen fridde.

Men brudeparet var enige om at deres egen fest ikke kunne stå i veien for å gi 10 000 publikummere muligheten til å se Elton John. Anettes far er blodfan av briten, og de to tenkte tusenvis av andre som svært gjerne vil se ham.

Til gjengjeld har brudeparet fått billetter til fredagens konsert. Trondheim Concerts spanderer også lørdagsnatta i brudesuiten på et av byens hoteller.

Brudeparet Anette Thommesen og Jørgen Otte4sen bidro til at ekstrakonserten med Elton John ble mulig. 

Brudeparet Anette Thommesen og Jørgen Otte4sen bidro til at ekstrakonserten med Elton John ble mulig. 

På forsiden nå