2000 ekstrabilletter til Springsteen

I dag fredag klokken 12.00 legges det ut ekstrabilletter til Bruce Springsteens konsert i Granåsen 26. juli.

Klar, fredig, gå: Klokken 12.00 fredag starter salget av de to tusen siste billettene til Bruce Springsteens konsert i Granåsen 26. juli. Her er han sammen med gitarist Little Steven på konserten i Oslo sist ondag. 

Saken oppdateres.

Da billettene til Springsteens første konsert i Trondheim først ble lagt ut i april, ble 35 000 solgt ut på få minutter.

- Klapp på skulderen

Svært mange var skuffet, arrangørene Trondheim Concerts fornemmet at de kunne solgt det dobbelte, men la samtidig til at det ikke kom til å bli lagt ut ekstrabilletter.

LES OGSÅ: Bruce beseiret Ullevaal til slutt

- Ja, vi sa det, og vi var skråsikre på at det ikke kom til å skje, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts. Men mye har skjedd siden april – blant annet har Bruce Springsteens turnéansvarlige for Europa vært på i alt tre befaringer oppe i Granåsen, der alle sider av arenaen har vært gransket.

- Dette er verdensenerne på store arenakonserter, når de sier at dette anlegget og den logistikken som er lagt opp fint kan ta imot 37 000 tilskuere, ja da tar vi jo det til etterretning, og tar det også som et klapp på skulderen, sier Vanebo.

– Og det er svært fint for oss at mange skuffede fans får en ny sjanse til å sikre seg billett, legger Vanebo til.

- Kortere distanser først

Trondheim Concerts hadde satt 35 000 som tak fordi dette er den første konserten på denne arenaen, etter å ha høstet erfaring er det naturlig å øke kapasiteten til 40 000, kanskje 45 000.

- Men selv den som har ambisjon om å løpe maraton, prøver seg først på noe kortere distanser og øker etter hvert, sier Vanebo, som altså valgte å starte på 35 000 publikummere.

LES OGSÅ: Slik blir sikkerheten og transporten under Bruce-konserten

Legges ut 12.00

På Springsteen-organisasjonens initiativ er 2000 ekstrabilletter lagt til i Trondheim. Det er også lagt til tusen billetter til konserten i Frognerparken 28. juli.

Billettene blir lagt ut klokken 12.00 i dag fredag, prisen er den samme som de opprinnelige billettene, med tak på seks billetter per person.

Her kan du teste Adressa.nos nye sommerquiz.

Skal du prøve å kjøpe billetter til Bruce Springsteen i Granåsen?
Du må velge et alternativ
I godt slag: Vår anmelder ble etetr hvert svært begeistret på Springsteen-konserten onsdag. 

I godt slag: Vår anmelder ble etetr hvert svært begeistret på Springsteen-konserten onsdag. 

På forsiden nå