- Jeg vil danse med Bruce

Kvinner nummer tre i køen har store planer for kvelden.

Skumle planer: Randi Hammertrø sto som nummer tre i køen, og målet for kvelden er å danse med Bruce på "Dancing in the Dark".  Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth

Saken oppdateres.

Rundt klokken 16.15 ble de første publikummerne sluppet inn på området helt foran scenen -

- Å, jeg gleder meg, sier Randi Hammertrø. Hun har nummer tre skrevet på håndbaken og får gå først i køen - belønningen for å ha møtt opp i Granåsen allerede fredag.

- Da kom jeg rett fra Værnes etter to uker i USA, sier hun.

Sett 18 konserter

Hammertrø har sett hele 18 Springsteen-konserter tidligere, noe hun mener ikke kvalifiserer henne til å være mer enn en lettvekter sammenlignet med de virkelig dedikerte tilhengerne.

- Jeg håper han spiller "The River", men jeg elsker alle. Det har ingen ting å si hva han spiller, bare han spiller.

- Og regntøyet er med?

- Ja da, det er nyinnkjøpt. Så har jeg med plakat!

- Med låtønske?

- Nei, et ønske om å få komme opp og danse med ham til "Dancing in the Dark", smiler Hammertrø, før hun forsvinner inn til orkesterplassen foran scenen.

Slusene åpnet seg

Værmeldingene før konserten har vært dystre, og rundt klokken 15 åpnet alle sluser seg over Granåsen og sendte regn og hagl ned over køståerne. Men ingen mistet motet av den grunn.

- Herre Gud, dette er ingen ting - vi bor jo i Trondheim, sier Monica Hammer som skal på konsert sammen med Heidi og Pål Betten. Hun sikret seg den siste regncapen de hadde på Europris Flatåsen tidligere i dag.

- Så lenge det er Bruce, har det ingen ting å si. Been there, done that, det regnet en gang vi så ham på Valle Hovin også, sier Hammer - som satser på at værgudene har rast fra seg det verste.

Førstemann inn: Da de første slapp inn foran scenen, gikk det fredelig for seg. - Ingen løping, var beskjeden fra vaktene, og follk hørte etter. 
    
      (Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth)

Førstemann inn: Da de første slapp inn foran scenen, gikk det fredelig for seg. - Ingen løping, var beskjeden fra vaktene, og follk hørte etter.  Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth

Holdt seg tørre: Pål Betten, Heidi Betten og Monica Hammer klarte seg gjennom skybruddet som feide over i Granåsen da de sto i kø. -Det var ingen ting for oss som bor i Trondheim, sier de. 
    
      (Foto: Vegard Enlid)

Holdt seg tørre: Pål Betten, Heidi Betten og Monica Hammer klarte seg gjennom skybruddet som feide over i Granåsen da de sto i kø. -Det var ingen ting for oss som bor i Trondheim, sier de.  Foto: Vegard Enlid

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå