Duskregnet kjennes så vidt i sommervarmen, og utenfor Granåsen har 60, 70 publikummere allerede rigget seg til med campingstoler, telt og parasoller. De fleste fra Trøndelag og omegn.

Venninnene Heidi Aarmo, Julie Hole, Mona Lista Ingvaldsen og kusinen Elisabeth Ingvaldsen sitter klare med paraply, blomsterkrans på hodet og plakater. Aarmo skal på sin niende Springsteen-konsert.

- Det er jo ingenting, jeg hører om folk som er på langt flere, smiler Aarmo.

Jentene vil fremst

Kusinene Ingvaldsen skal se The Boss for første gang. De kommer fra Steinkjer og Malm og håper å få høre låtene «Drive All Night» og «Tougher Than The Rest».

- Vi skal stå helt fremst, vi skal ta på han, sier kusinene i kor.

Rett ved står Bjørge Hølgenes fra Tomrefjord i Møre og Romsdal. Ikledd Bruce-tørkle rundt hodet, E Street Band-tskjorte og en «Born to run»-tatovering, ser han nesten ut som The Boss selv. Han har vært på hele 26 konserter med Springsteen til nå, og den mest minnerike var på Giants Stadium i New Jersey i 2009.

- Jeg håper dette vil overgå det, det er jo første gangen i Trondheim, sier Hølgenes.

Lars Øyvinn Helden har dratt fra Verdal og bor til venner på Flatåsen for å se helten sin. Helden har et ønske om å få høre «Blood Brothers» fra EP'en med sammen navn fra 1996. Den betyr mye for han, fordi den handler om nære vennskap.

- Men jeg tror ikke jeg får høre den, han har ikke spilt den på de konsertene jeg har vært før.

Helden har tenkt å kauke litt for å få oppfylt ønsket sitt.

- Æ må jo det. Det er jo litt ekstra spesielt når dette skjer hjemme i Trøndelag.

Har du aldri vært på Bruce Springsteen-konsert i Granåsen før? Her har du noen tips.