Dagens løype - Olavsfestdagene:

Salmer, sang og samtale

Mandagens Olavsfestprogram byr på religiøse spørsmål, intens vokal og storkonsert for de yngste.

Live Maria Roggen byr på et intenst verk på Dokkhuset. Her under en opptreden på Blå i Oslo. 

Saken oppdateres.

Uken starter med to interessante samtaler på formiddagstid. Vestfrontmøtet klokken 13 tar opp spørsmålet "Finnes det norske verdier?" der blant annet Trine Skei-Grande (V) vil sitte i debattpanelet. Ole Paus har allerede rukket å skape overskrifter da ham urfremførte en av sine nyskrevne og svært politiske sanger på åpningsarrangementet torsdag. Klokken 15 snakker han sammen med Alf van der Hagen i Vår Frue kirke om sitt forhold til tro og religion. På samme sted klokken 18 kan publikum glede seg over tysk-norske Kristin van der Goltz som vil by på barokkcello fra øverste hylle.

Klokken 19 kan et yngre publikum overvære Marcus & Martinus i Borggården, mens resten av publikum kan oppleve jazzvokalist Live Maria Roggen som fremfører det bebudet intense verket "Apokaluptein – The Uncovering" på Dokkhuset.

Avslutningen "Blå salme: Konsert og samtale" i Nidarosdomen klokken 21 vil nok sette et flott punktum på dagen. Her vil biskop Tor Singsaas møte sanger Solveig Slettahjell for en samtale omkring musikk, liv og religion.

På forsiden nå