Det betyr at alle billettene til årets festival er utsolgt.

- Det er veldig gøy! Vi så det i går at det kom til å skje. Da var det under 100 billetter til torsdagen igjen, sier festivalsjef Bård Flikke.

Festivalpass utsolgt siden januar

Festivalen har tiårsjubileum i år og har derfor utvidet med en ekstra dag. Festivalpassene ble utsolgt allerede i januar, og fredags- og lørdagspassene like etter. De siste månedene har det kun vært ledige billetter til torsdag.

- Folk vil være med på hele festen. Det var mye spenning rundt det at vi utvidet med en dag ekstra, men ut fra tilbakemeldingene regnet vi med at vi kom til å selge ut, sier Flikke.

Største produksjonen til nå

Festivalsjefen forteller at de er godt i rute nede på Marinen.

- Ja, det går veldig bra. Vi er heldige med været, og nå er det sol og fryd og gammen der nede. Vi har et utrolig dyktig team som er med oss og lager festival, og en drøss med flinke og positive frivillige. Det har gått på skinner, sier han.

- Har artistene begynt å komme?

- Det kommer noen i kveld, blant annet Sigur Rós som kommer for å befare området og produksjonen. Konserten deres blir den desidert største produksjonen vi har hatt på festivalen.

2017-billetter legges ut tirsdag

Flikke sier de stadig får henvendelser fra publikummere som ønsker seg festivalpass.

- Mitt eneste råd da er at de må være tidlig ute når billettene til Pstereo 2017 legges ut tirsdag.

Blant artistene som kommer til årets festival er Highasakite, Veronica Maggio, Todd Terje, The Lumineers og DumDum Boys som fremfører albumet «Pstereo» fra 1990. Festivalen har en kapasitet på 8500 publikummere hver kveld.

- Dørene åpner klokken 16 torsdag - da er folk hjertelig velkommen til Marinen, sier Flikke.

Her kan du lese alle sakene fra Pstereofestivalen.