Margaret Berger tilbake på TV

Etter Idol og MGP er trønderartisten klar for «Hver gang vi møtes» på TV2.

Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvåg, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland og Esben "Dansken" Selvig er årets deltagere i «Hver gang vi møtes» på TV2.  Foto: TV 2

Saken oppdateres.

Denne høsten sender TV 2 for sjette gang konseptet «Hver gang vi møtes», der syv artister møtes for å tolke hverandres låter. Margaret Berger, som vant den norske MGP-finalen i 2013, er blant årets deltagere.

- Jeg hadde lyst til å være med på "Hver gang vi møtes" fordi det ser så utrolig koselig ut, og så er jeg fan av at det handler om musikk, musikere og artister. Min erfaring er at alle som har drevet med musikk uansett sjanger på en måte er en slags familie. Så Hver gang vi møtes er et slags snedig og fint sosialt eksperiment som jeg hadde lyst til å være en del av, sier Berger i en pressemelding fra TV 2.

Her kan du lese hva Adresseavisens anmelder Vegard Enlid syns om Margaret Bergers siste singel.

Gammelt og ungt

Eldar Vågan, Hanne Sørvåg, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland og Esben "Dansken" Selvig er de øvrige deltagerne i 2016-utgaven av programmet.

TV 2 er naturlig nok fornøyde med musikerne de har samlet.

- Vi synes vi har klart å samle en artistgjeng med veldig stor bredde, både i reportoar, personlighet og historie. Det er noen virkelig store norske sangskatter som nå vil få helt nye og spennende tolkninger med disse artistene, og det ligger også til rette for at det rundt bordet på låven vil deles utrolig mange sterke, interessante og morsomme historier, sier kanalens programdirektør Jarle Nakken.

På forsiden nå