Rønningen går fra MTG Norge til TV 2

Trygve Rønningen (48) slutter som administrerende direktør i MTG Norge etter elleve år og begynner som kanaldirektør og publisher i TV 2.

Trygve Rønningen (48) slutter som administrerende direktør i MTG Norge etter elleve år og begynner som kanaldirektør og publisher i TV 2 

Saken oppdateres.

– Jeg er glad for at Trygve, en av pionerene i TV 2, vender tilbake til kanalen. Jeg har store forventninger til hans tilbakekomst, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i en pressemelding.

Sandnes sier at Rønningen vil få hovedansvaret for kanalene i TV 2 og planleggingen av dem. Den nye kanaldirektøren startet først som prosjektleder i TV 2 i 1991. Tre år senere ble han underholdningssjef, før han senere fikk jobben som program- og planleggingssjef fra 1997 til 2000.

LES OGSÅ: Reklamesvikt for TV2 under OL

Siden da har han vært programdirektør i P4 og i MTG, daglig leder i produksjonsselskapet Mastiff, administrerende direktør og sjefredaktør i P4, og siden 2015 administrerende direktør for MTG i Norge der han blant annet har videreutviklet TV 3.

Finansdirektør Pål Falck-Pedersen tar over sjefsstolen i MTG Norge inntil videre.

Trond Håndlykken Kvernstrøm ønsker ikke å kommentere hva han skal gjøre når han slutter i TV 2 som direktør for Kanal og Program. Kvernstrøm slutter i TV 2 ved nyttår, men mandag var det ikke avklart når Rønningen begynner i kanalen. 

På forsiden nå