Saken oppdateres.

«30.9.2016. The best secret I ever kept. | Photo by Ingrid Pop. ❤», meldte artist Marit Larsen på Instagram lørdag, sammen med et bryllupsbilde av seg selv og kjæresten, Alexander Buchmann fra Trondheim.

Paret giftet seg i Oslo og både Facebook og Instagram-kontoen hennes er full av lykkeønskninger.

Det var TV2 som i slutten av august fortalte om at Larsen hadde funnet tonen med en trønder. Alexander Buchmann, tidligere håndballspiller, jobber nå som nødhjelpskoordinator i Leger uten grenser.

Han er bosatt i New York, og Larsen besøkte Buchmann i USA i sommer, skrev TV 2.

Larsens manager Silje Larsen Borgan forteller til VG at de to har vært kjærester i to år.

– De giftet seg i Oslo i går etter to år sammen. Det var et fantastisk fint bryllup, sier Borgan til VG.

Med på redningsaksjoner

Buchmann har tidligere spilt for det norske håndballandslaget,  og har også spilt for en rekke franske toppklubber. Karrieren startet i Trondheim for Astor, men han har også spilt for Byåsen, Sjetne og Heimdal.

Buchmann måtte legge opp etter at akillesen røk under VM i Kroatia i 2009.

Siden 2010 har han jobbet for Leger Uten Grenser. Sommeren 2015 var han med på flere omfattende redningsaksjoner av båtflyktninger i Middelhavet.

Popartist Marit Larsen og Alexander Buchmann har giftet seg. Trondhjemmeren jobber som nødhjelpskoordinator for Leger uten grenser.  Foto: Ingrid Pop/Therese Alice Sanne

 

Plateaktuell

Artisten Marit Larsen slapp minialbumet «Joni Was Right» i april i år. «Marit Larsen får luftet ut i sitt vante popformularet i en finfin og hyggelig liten ep», skrev Adresseavisens anmelder Ole Jacob Hoel om utgivelsen.

For øyeblikket er Larsen ute på turné og fredag 2. september spilte hun på Byscenen i Buchmanns hjemby, Trondheim. 6. oktober spiller hun i Kristiansand og i november venter to konserter i California i USA, ifølge Larsens hjemmeside.

På forsiden nå