19-åringen fra Fana opplever en kometkarriere som nesten mangler sidestykke. Hans aller første musikkvideo, «Faded», har formidable 710 millioner visninger på YouTube, mens han andre singel, «Sing Me To Sleep», foreløpig har 110 millioner visninger.

Spektakulære Bergen

Nå spilles Walkers tredje musikkvideo inn, med Vestlandet og Bergen som en svært synlig kulisse, skriver bt.no Tirsdag var gjengen i området rundt Voss. Onsdagen ble utelukkende brukt på toppen av Ulriken.

150 svartkledde statister med hettegenser står på en fjellknaus en ti minutters gange fra banens øverste stasjon, med bergensdalen og Fana som et panorama i bakgrunnen. Ikke så rart kanskje, siden Walker selv er vokst opp i denne delen av byen.

Det svenske produksjonsselskapet Bror Bror, som også gjorde Walkers to foregående videoer, har rigget seg til med droner og kameraer for å få mest mulig spektakulære opptak. Og er veldig klar på hvilke bilder de vil hente ut.

Det er mye hysj-hysj, for selskapet ønsker egentlig ikke presse på settet. Derfor får vi ikke vise bilder som skal brukes i selve videoen. Vi får heller ikke ta bilder av Walker uten ansiktstørklet på plass.

Men at dette potensielt kan bli formidabel bergensreklame, er det ingen tvil om.

Første i Norge

Videoen skal lanseres globalt innen et par måneder.

– Vi har stor tro på kombinasjonen Walkers musikk og det bevisste visuelle uttrykket han står for. Dette er noe fansen tenner på. Derfor er musikkvideoen viktig i videre lansering, sier manager Yonas Aregai til BT.