Ørjan trykket feil – vant date med Astrid S til 11 000 kroner

La inn bud på en QXL-auksjon ved en feil.

Ved en feil sikret Ørjan Pettersen seg et møte med Astrid S fra Rennebu, samt konsert- og flybilletter tur/retur London. 

Saken oppdateres.

Det var søndag kveld at Ørjan Pettersen fra Kvaløy gjorde bommerten.

NRK P3 hadde i helga flere auksjoner liggende ute på nettstedet QXL, til inntekt for tv-aksjonen. Blant annet en date med Sophie Elise, og en statistrolle i TV-serien «Skam».

LES OGSÅ: TV-aksjonen passerte fjorårets innsamlingsbeløp

Ikke noe forhold til Astrid S

- Det var mange spennende auksjoner der. Da jeg skulle gå ut av Astrid S-auksjonen, presterte jeg heller å legge inn et bud. Det viste seg at budet var umulig å slette, sier Pettersen til iTromsø, som først omtalte saken.

Pettersen vant dermed et møte med trønderartisten Astrid S, samt konsert- og flybilletter tur/retur London for to. Prisen for turen var på 11 000 kroner.

LES OGSÅ: Astrid S på miniturné

26-åringen har ikke noe spesielt forhold til Astrid S' musikk, og søndag kveld postet han et innlegg på Facebook i håp om å få solgt billettene videre, eller i det minste en finne en reisepartner.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke Beyoncé ennå

Mandag ettermiddag hadde han ennå ikke fått napp, skriver iTromsø.

Papirtynt og pent fra Astrid S på Marinen, mente vår anmelder om Astrid S' konsert på Pstereofestivalen.

P3 ser på saken

- Ingen har kjøpt billettene, så dette var en dyr lærepenge. Men «modern» er veldig ivrig på å dra sammen med meg, sier han nettstedet.

Pettersen jobber som kokk i Nordsjøen og er ute på havet da konserten finner sted. Han håper at feilen lar seg rette opp.

- Vi er blitt gjort oppmerksomme på saken og ser videre på den, sier redaksjonssjef Jan Henrik Mo i P3 til VG.

I anledning årets tv-aksjon hadde NRK P3 en 100 timers direktesendt radiosending fra Trondheim sentrum. Målet var å samle inn sju millioner kroner. Ifølge P3s nettsider endte de på i underkant av 5,6 millioner.

På forsiden nå