Det var sist søndag at Ørjan Pettersen (26) fra Kvaløy ved en feil la inn et bud i en nettauksjon for å treffe den trønderske popstjerna.

Budet var på 11 000 kroner og inkluderte konsert- og flybilletter tur/retur London, samt et møte med artisten backstage.

- Umulig å slette budet

Auksjonen var en av flere og en del av NRK P3s bidrag til årets tv-aksjon. Man kunne blant annet by på en date med Sophie Elise og en statistrolle i TV-serien «Skam».

- Det var mange spennende auksjoner der. Da jeg skulle gå ut av Astrid S-auksjonen, presterte jeg heller å legge inn et bud. Det viste seg at budet var umulig å slette, fortalte Pettersen til iTromsø.

Glad det løste seg

Kvaløymannen jobber som kokk i Nordsjøen, og er ute på havet da konserten finner sted.

Tirsdag kveld hadde P3 ordnet nye kjøpere til billettene, men kjøpet lot seg likevel ikke gjennomføre, skriver NRK.

Til slutt valgte plateselskapet til artisten å trekke billettene tilbake og heller gi dem til en fan som har lyst til å reise til London. Det er Pettersen glad for.

Mulig det blir ny auksjon

- Jeg er veldig lettet. Jeg skulle dratt om jeg var hjemme, det hadde sikkert vært kjempeartig. Men jeg kunne ikke dra fordi jeg var på jobb, sier tromsøværingen, sier han til NRK.

Rogstad utelukker ikke at det kan bli en ny auksjon på billettene.

- Dersom vi kjører en ny auksjon vil jo Røde Kors få enda mer penger, så det er et alternativ. Jeg tror uansett ikke det blir vanskelig å finne noen som ønsker å ta over billettene, sier Rogstad.