Ingrid Bolsø Berdal:

- Jeg har fått meg en nydelig kjæreste

Ingrid Bolsø Berdal er på et godt sted i livet.

- Når jobben ikke blir så altoppslukende for meg, er det mye lettere å finne en glede - som også leder til bedre skuespill - tror jeg, sier Ingrid Bolsø Berdal.   Foto: Åserud, Lise/SCANPIX

Saken oppdateres.

Skuespilleren fra Inderøy forteller i et større intervju med VG at lykken smiler.

- Jeg vet jeg har venner som er glad i meg, jeg er glad i meg selv - og jeg har fått en nydelig kjæreste, forteller hun.

Bolsø Berdal har i høst vært å se i en rolle i HBOs største nye tv-seriesatsing på lenge, serien «Westworld».

Les anmeldelsen av «Westworld»: Ingrid Bolsø Berdal dreper for fote i høstens største og kanskje beste amerikanske tv-serie

- Da jeg fikk lese manuset tenkte jeg bare at det her vil jeg være med på, sa en fornøyd Bolsø Berdal til Adresseavisen da hun ble tilbudt rollen.

Brutal banditt: Ingrid Bolsø Berdal som den brutale banditten Armistice, som det ikke er lett å få helt tak på i de første episodene.  Foto: HBO

Klar for nye sesonger

I intervjuet med VG forteller Bolsø Berdal at hun har en seksårskontrakt med HBO. Det avgjøres i disse dager om det kommer flere sesonger av «Westworld».

- Jeg har ikke hørt noen nyheter ennå, forteller hun.

Handlingen er satt til en fornøyelsespark som bruker menneskelignende roboter som skuespillere, på grunn av en teknisk svikt går robotene amok og begynner å angripe mennesker.

Mer fokus på relasjoner

Bolsø Berdal er bosatt i Oslo, men har tilbragt mye tid i Los Angeles i forbindelse med innspillingen av serien. Oppholdet der har gjort henne godt, sier hun til VG.

- Jeg har skjønt at relasjoner er så viktige for meg. Jeg har jo vært mye ute og reist og vært med på fantastisk mange flotte greier. Samtidig har livet blitt så viktig - for nettopp å finne mer glede i jobben. Når jobben ikke blir så altoppslukende for meg, er det mye lettere å finne en glede - som også leder til bedre skuespill - tror jeg.

Hun ønsker ikke å røpe til VG hva hennes nye kjæreste heter.

På forsiden nå