Shooter - Sesong 1

Netflix Original

1. episode 16. november.

Med: Ryan Phillippe, Omar Epps, David Marciano

En høyt dekorert tidligere skarpskyter returnerer til tjeneste for å stanse et planlagt attentatforsøk på presidenten, men blir i stedet feilaktig anklaget for drap. Ball-to-the-walls action-serie basert på boken «Point of Impact» av Stephen Hunter.

Les også: Dette er nordmenns favoritt-strømmetjeneste

Les også: Nå er den endelig her - The Crown

Paranoid - Sesong 1

17. november

Netflix Original

Med: Indira Varma, Robert Glenister, Dino Fetcher

Når en kvinne blir funnet brutalt myrdet på en lekeplass, trekkes etterforskerne inn i en mørk konspirasjon på jakt etter morderen.  Perfekt for alle som elsker «Broadchurch». Erke-britisk krim med en snert.

True Memoirs of an International Assassin (2016)

Netflix Original

Med: Kevin James, Kim Coates

Etter at forlaget markedsfører krimromanen hans som en memoar, blir en debutforfatter tvunget inn i et farlig politisk komplott i Venezuela. En overraskende frisk og morsom action-komedie med Kevin James («Kongen av Queens», «Grown-ups») i hovedrollen.

Tomorrowland (2015)

Med: George Clooney, Hugh Laurie

Familiefilm fra Disney. En desillusjonert oppfinner og en oppvakt tenåring med interesse for vitenskap legger ut på en farlig reise for å avsløre hemmelighetene bak en alternativ virkelighet. En storslått eventyrfilm av det slaget det lages alt for få av for tiden.

Rain Fall (2009)

Med: Gary Oldman

Bortgjemt godtbit med Oldman. Den CIA-innleide leiemorderen John Rain får i oppdrag å drepe datteren til en japansk embetsmann, men bestemmer seg for å beskytte henne i stedet. Er det en klassisk action-film med en japansk vri du er ute etter ( noen som husker Michal Douglas i «Black Rain» fra 1989?), så er «Rain Fall» som skapt for en...eh, regnfull novemberkveld.

Sliding Doors (1998)

Med: Gwyneth Paltrow, John Hannah

På ingen måte ny, men denne klassiske britiske kjærlighetskomedien tåler vel et gjensyn?

Jingle all the way (1996)

Joda, det er snart jul igjen. Og hva passer vel da bedre som førjulshygge enn denne komedie-klassikeren med Schwarzenegger?  Om du skal søke opp denne på Netflix så merk deg at den har fått den heller døve norske tittelen «Mission julegave».

Frequencies (2013)

Med: Danel Fraser, Eleanor Wyld

Sci-fi / romantisk drama for tween-publikum. I en alternativ virkelighet der "frekvenser" bestemmer ens grad av suksess i livet, faller Zak for Marie, som befinner seg i en annen ende av skalaen.

The Queen (2006)

Med: Helen Mirren

Oscar-belønnet storfilm fra ti år tilbake i tid. Helen Mirren spiller Dronning Elizabeth så det svir. Etter prinsesse Dianas død, ble dronning Elizabeth II og Tony Blair møtt med krav fra folket om at hun skulle minnes på en måte som ikke følger vanlig protokoll.

Fame (1980)

Med: Irene Cara, Lee Curreri, Laura Dean

Orginalen fra 1980 og en av regissør Alan Parkers største suksesser. I likhet med «The Commitments» ( fra samme regissør, også på Netflix), så er dette en av 80-tallets synge / danse -filmer som har holdt seg best.

In the name of the king: A Dungeon Siege Tale (2007)

Med: Jason Statham, Ron Pearlman

Har du noengang hørt navnet Uwe Boll? Han er en tysk filmregissør som har spesialisert seg på lavbudsjettversjoner av kjente dataspill. Uten unntak regnes alle hans filmer som kalkuner med stor K. Og selv ikke Jason Statham og Ron Pearlman kan redde dette makkverket av en film. Men er du i humør til å se en latterlig og latterlig dårlig film så er denne midt i blinken.

La Vie en Rose (2007)

Med: Marion Cotillard

Prisbelønt film om livet til den franske sangerinnen Edith Piaf. Nydelig musikk, nydelig fotografert og en nydelig liten film.

NB! Helt på tampen mens vi skrev denne artikkelen så dukket første sesong av den britiske spionserien «London Spy» opp på Netflix. Med Jim Broadbent, Ben Whishaw og Edward Holcroft. Serien har fått strålende mottagelse.

Øvrige nyheter:

Digging to China

A summer in Genoa

Life of a King

Red Butterfly

Sacrifice

Love by chance

Sorg og glede

The Innocents

Brown Nation

Lionheart

Road Games

Haunt

The Hunting Party

Let her cry

Mystery Road

Fireflies in the Abyss

Two Lovers

The World made straight

The Escapist

The Daniel Connection

Survivor

Strike One

Storm Rider

Sparks and Embers

Skin Trade

Shukranallah

Scenic Route

Rudderless

Repeaters

Murder of a cat

Mumbai Cha Raja

M Cream

Grami's Circus Show

Emulsion

Campus Code

By the Gun

A Sunday Horse

Cabin Fever 2: Spring Fever

Dangerous Beauty

Bonobo