Sist helg ble Karpe Diem vinner av publikumsprisen «Årets live» under P3 Gull. Bandet vant også den andre publikumsprisen, «Årets låt», med «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din».

Nå er det klart at Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel kommer til Steinkjerfestivalen i slutten av juni 2017. Dette blir duoens eneste konsert i Midt-Norge neste år.

Trippel i Spektrum

Rapduoen har vokst til å bli et av landets aller største band, og deres tre konserter i Oslo Spektrum i april neste år ble solgt ut på én dag. De har vunnet Spellemannpriser (blant annet «Årets Spellemann»), MTV-pris og Alarmpris. Sist de var i Midt-Norge leverte de en strålende konsert i Borggården under Olavsfestdagene.

Se bildene fra Borggården-konserten

Politisk kontrovers

Adresseavisens musikkanmeldere kåret også «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» til årets norske låt i fjor. En låt som, sammen med flere andre fra bandets siste utgivelse «Heisann, Montebello», har skapt politisk kontrovers og gitt dem både flere tilhengere og motstandere.

LES ANMELDELSE: Norges viktigste band

Steinkjerfestivalen lover at bandet kommer med en gigantisk produksjon.

Tidligere er blant andre Åge Aleksandersen & Sambandet, Janove, Honningbarna og Silja Sol bekreftet til neste års Steinkjerfestival.