«Norges beste liveband» til Steinkjer

Karpe Diem gjør sin eneste konsert i Midt-Norge under Steinkjerfestivalen.

Best på scenen: Karpe Diem, nylig kåret til landets beste liveband, kommer til Steinkjer neste år. Her er Chirag Patel (t.v.) og Magdi Abdelmaguid i aksjon under konserten i Borggården sist sommer. 

Saken oppdateres.

Sist helg ble Karpe Diem vinner av publikumsprisen «Årets live» under P3 Gull. Bandet vant også den andre publikumsprisen, «Årets låt», med «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din».

LES OGSÅ: Karpe Diem vant begge P3 Gulls publikumspriser

Nå er det klart at Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel kommer til Steinkjerfestivalen i slutten av juni 2017. Dette blir duoens eneste konsert i Midt-Norge neste år.

Trippel i Spektrum

Rapduoen har vokst til å bli et av landets aller største band, og deres tre konserter i Oslo Spektrum i april neste år ble solgt ut på én dag. De har vunnet Spellemannpriser (blant annet «Årets Spellemann»), MTV-pris og Alarmpris. Sist de var i Midt-Norge leverte de en strålende konsert i Borggården under Olavsfestdagene.

Se bildene fra Borggården-konserten

LES OGSÅ: Karpe Diem gjorde seg fortjent til merkelappen «Norges viktigste band»

Politisk kontrovers

Adresseavisens musikkanmeldere kåret også «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» til årets norske låt i fjor. En låt som, sammen med flere andre fra bandets siste utgivelse «Heisann, Montebello», har skapt politisk kontrovers og gitt dem både flere tilhengere og motstandere.

LES ANMELDELSE: Norges viktigste band

LES OGSÅ: Tre feil om Karpe Diem

Steinkjerfestivalen lover at bandet kommer med en gigantisk produksjon.

Tidligere er blant andre Åge Aleksandersen & Sambandet, Janove, Honningbarna og Silja Sol bekreftet til neste års Steinkjerfestival.

På forsiden nå