- Chris Martin ringte meg litt uforberedt på Facetime da jeg satt med selvangivelsen, så jeg var ikke helt klar for den samtalen der. Da jeg så hvem det var, tenkte jeg at denne måtte jeg ta. Selv om jeg ikke var spesielt blid, fortalte Espen Berg til P4 tidligere denne uka.

Remixed Coldplay-låt

Espen Berg (45) utgjør sammen med Simen Eriksrud (41) duoen Seeb, som har remixed blant annet «I Took a Pill in Ibiza» av Mike Posners, som har over 700 millioner streams på Spotify.

Espen skjønte lite da et ukjent nummer ringte han på facetime, men fordi han mente han husket å ha sett ansiktet et sted, tok han telefonen. Da oppdaget han raskt at det var Coldplay-vokalist Chris Martin som satt i den andre enden.

- Jeg satt med selvangivelsen, så jeg var ikke helt klar for den samtalen der, sa Espen til radiokanalen.

LES OGSÅ: Credo-Heidi satser i Oslo

Suksess-mix

Chris Martin hadde hørt remixene Seeb hadde gjort før, og villle at de skulle remixe låta "Hymn for the Weekend" av Coldplay og Beyoncé. Espen og Simen var ikke vanskelige å overtale, og i skrivende stund har remixen nesten 19 millioner visninger på YouTube.

LES OGSÅ: "Snøfall" ligner en ny juleklassiker fra NRK

Chris Martin i Coldplay hadde hørt remixene Seeb hadde gjort før, og villle at de skulle remixe låta "Hymn for the Weekend" av Coldplay og Beyoncé. Foto: Jack Plunkett, Ap