Chris Martin ringte Espen på facetime

Produsenten fra Trondheim satt med selvangivelsen sin da han plutselig så at et kjent fjes ringte han på facetime.

Trondheimsduoen «Seeb» med Espen Berg og Simen Eriksrud ble personlig oppringt av Coldplay-vokalist Chris Martin, med forespørsel om å remixe en av deres låter.  

Saken oppdateres.

- Chris Martin ringte meg litt uforberedt på Facetime da jeg satt med selvangivelsen, så jeg var ikke helt klar for den samtalen der. Da jeg så hvem det var, tenkte jeg at denne måtte jeg ta. Selv om jeg ikke var spesielt blid, fortalte Espen Berg til P4 tidligere denne uka.

LES OGSÅ: "Norges beste liveband" til Steinkjer

Remixed Coldplay-låt

Espen Berg (45) utgjør sammen med Simen Eriksrud (41) duoen Seeb, som har remixed blant annet «I Took a Pill in Ibiza» av Mike Posners, som har over 700 millioner streams på Spotify.

Espen skjønte lite da et ukjent nummer ringte han på facetime, men fordi han mente han husket å ha sett ansiktet et sted, tok han telefonen. Da oppdaget han raskt at det var Coldplay-vokalist Chris Martin som satt i den andre enden.

- Jeg satt med selvangivelsen, så jeg var ikke helt klar for den samtalen der, sa Espen til radiokanalen.

LES OGSÅ: Credo-Heidi satser i Oslo

Suksess-mix

Chris Martin hadde hørt remixene Seeb hadde gjort før, og villle at de skulle remixe låta "Hymn for the Weekend" av Coldplay og Beyoncé. Espen og Simen var ikke vanskelige å overtale, og i skrivende stund har remixen nesten 19 millioner visninger på YouTube.

LES OGSÅ: "Snøfall" ligner en ny juleklassiker fra NRK

Chris Martin i Coldplay hadde hørt remixene Seeb hadde gjort før, og villle at de skulle remixe låta

Chris Martin i Coldplay hadde hørt remixene Seeb hadde gjort før, og villle at de skulle remixe låta "Hymn for the Weekend" av Coldplay og Beyoncé.   Foto: Jack Plunkett, Ap

På forsiden nå