Han er nemlig artisten bak storhiten «Jovial», som har herjet norske fester siden i sommer. Videoen har nær 4 millioner visninger på YouTube.

Derimot er det ikke så mange som søker på hvem Freddy Kalas selv er. På listen over mest søkte norske menn er det derimot to yngre artistkolleger som topper: Marcus og Martinus. På andre- og tredjeplass følger Alan Walker og Kygo.

Populære bloggere

På spinnesiden er det derimot kvinnelige bloggere som søkes mest etter: Sophie Elise, fulgt av Caroline Berg Eriksen og Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen.

Når det gjelder internasjonale personer, har nordmenn googlet Donald Trump mest, fulgt av Kim Kardashian og Justin Bieber – med Hillary Clinton nede på 6. plass.

Therese Johaug er mest søkt blant sportsutøverne, mens Sylvi Listhaug danker ut Erna Solberg på politikerlisten. Når det gjelder butikker, googler flest på Ikea, mens muffins leder blant oppskriftene vi søker etter. Google har også satt opp en egen «Skam»-liste, der Josefine Frida Pettersen leder foran Thomas Hayes.

Søkemotoren fastslår at selv om svært mange googler «Skam», så har man laget lister over hva som er mest søkt på totalt – og ikke hva som har økt mest, og der den norske serien ville ligget svært godt an.

Og det aller mest søkte ordet? YouTube.

Mest søkte ord totalt

1. YouTube

2. Facebook

3. VG

4. Google

5. Finn

6. Google Translate

7. Dagbladet

8. 1881

9. Gule Sider

10. YR

Mest søkt etter om «Skam»

1. Josefine Frida Pettersen

2. Thomas Hayes

3. Noora Skam

4. Skam Skuespillere

5. William Skam

6. Ulrikke Falch

7. Herman Tømmeraas

8. Lisa Teige

9. Tarjei Sandvik Moe

10. Ina Svenningdal

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.