Bandet har krevd 863 450 kroner i erstatning fra konsertarrangøren Levanger Vel etter en konsert i Levanger, og saken var berammet til Oslo tingrett 26. januar.

Nå har partene imildertid inngått forlik, og saken er ute av verden, melder avisa Innherred.

Uenige om publikumsantall

Konflikten mellom bandet og arrangøren Levanger Vel oppsto etter bandets opptreden under Torgfesten i Levanger 1. august 2015. Bandet mente arrangøren hadde sluppet inn langt flere publikummere enn de 1500 kontrakten tillot. Bandet ville ha samtlige inntekter over dette publikumstallet, og partene strides om hvor mange publikummere som egentlig var til stede.

Hellbillies mener det ble solgt 4000 billetter, Levanger Vel på sin siden mener det ikke var snakk om mer enn 2500.

Taushet om innholdet

Partene er blitt enige om et forlik nylig, men ingen vil ut med forlikets innhold eller hvor sum Levanger Vel må ut med for å unngå rettssak. Levanger Vel skal tidligere ha avvist et et tilbud fra Hellbillies om et forlik på 200 000 kroner.

KOMMENTAR: Vel, vel, Levanger

Levanger Vels advokat Rolf Christensen i Steinkjeradvokatene forteller at man er enig om å ikke si noe mer om forlikets innhold, eller hva slags sum man har landet på.

– Partene er enig om en konfidensialitetsklausul og taushet om forlikets innhold, sier Levanger Vels advokat Rolf Christensen til Innherred.

– Hellbillies er glad for å legge saken bak seg, sier bandets manager Simen Idsøe Eidsvåg til avisa.