- Magisk, det kan jeg love deg. En herlig følelse, sier en nybakt og lykkelig pappa Chand Torsvik

Namsosartisten fikk den beste nyttårsgaven han kunne tenke seg da han og forloveden Thea Stenersen ble foreldre for første gang til lille Leah Angelina.

- Det gikk radig. Vi ankom sykehuset kl. 12, og klokken 14.55 kom hun. En perfekt fødsel, og alt står bra til med både mor og barn forteller en stolt far.

Sangen halvveis klar

Før vi rekker å spørre om han kommer til å lage en sang til datteren, røper Chand at han har tyvstartet og allerede er godt i gang.

- Ja, jeg har allerede vært i studio og spilt inn en skisse, sier han.

- Melodien og grunnkompet er allerede ferdig, nå gjenstår teksten. Vi må jo bli kjent med henne først!

Røtter til India

Navnet de har valgt, Leah Angelina, har en spesiell betydning for Chand.

- Jeg er jo adoptert, og Angelina er navnet på kvinnen som tok seg av meg i India før jeg kom til Norge. I tillegg betyr det engel, og det passer jo fint det også.

I påvente av familieforøkelsen har han ryddet kalenderen for musikalske oppdrag i hele januar.

- Nå skal jeg bruke tid med familien og være til stede. Det er en tid jeg ikke får igjen, sier Chand. Som barne- og ungdomsarbeider av yrke, tror han at han vet i alle fall litt om hva han går til.

- Samtidig blir alt nytt. Man må bare sile alle rådene fra omgivelsene, ta med seg dem man ønsker og finne veien selv, tror han.

Prinsessen

Skriver på ei ny plate som etter planen skal komme i 2018 og være ei rockeplate. Men låten til Leah Angelina kommer tidligere.

- Den gis ut allerede i februar eller mars. Hun må jo få en sang, det er det minste pappa må kunne ordne. Både jeg og Thea er glade i musikk, og det blir fint å ha en egen sang å synge til henne, mener Chand.

Etter intervjuet tikker en tekstmelding inn – tittelen på sangen er klar. Den skal, selvfølgelig, hete «Prinsessen».