Lørdag 4. februar er det premiere for den nye «MacGyver» på TV 2 Zebra. Den nye versjonen av 90-tallsklassikeren tar oss noe lenger tilbake i tid enn i originalserien og vi får følge hans tid som fersk agent i 20-årene.

Richard Dean Anderson spilte Agnus MacGyver i serien som gikk på ABC fra 1985 til 1992, i Norge ble den vist på TV 2 fra 1993. MacGyver er kjent for å løse alle problemer uten vold og våpen – alt han trenger er kunnskap og tilfeldige redskaper han finner.

Nye skuespillere

Den nye versjonen av «MacGyver» består av 22 episoder, og denne gangen er ikke Anderson med. I tittelrollen er 25 år gamle Lucas Daniel Till, som er kjent fra blant annet «Hanna Montana: The Movie» og «X-Men: First Class». I øvrige roller George Eads, Justin Hires, Sandrine Holt og Tristin Mays.

Selv om det er nye skuespillere og en yngre MacGyver, har ikke fantasien forsvunnet. I den ene episoden må han ved hjelp av en gardinstang, en armlene og en tannpirker klare å reparere et ødelagt tog.

I denne utgaven av serien har han dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. Han bruker sitt ekstraordinære talent og sin unike kunnskap til å redde liv. Det er duket for både action og dramatikk når MacGyver sammen med teamet sitt drar på høyrisikoppdrag verden rundt.

Rekordmange har stemt i årets Ut-Awards. Stem her du også.