- Kjolene ble redningen

Nina Thorsø lager selskaps- og brudekjoler inspirert av fjelltoppene hun har besteget. Nå blir det bok om kjoleprosjektet som hjalp henne gjennom en vanskelig tid.

12 "fjelltopper": Haute couture-kjoler designet og sydd av Nina Thorsø (sittende i midten). Kjolene er inspirert av fjelltopper i Norge. 

- De er alle laget med kjærlighet til norsk natur, og til fjellet. Ja, til selve livet. Jeg tror jeg ble forelsket i livet på nytt det året jeg sprang rundt i fjellet. Kjolene ble min redning etter en vanskelig periode i livet mitt, forteller designeren som så for seg glitrende, vakre kjoler hver gang hun vendte nesa hjem etter en fjelltur. Det gikk ikke lang tid før hun var i sving med å kreere en rekke kjoler med tydelige avtrykk fra de mange fjelltoppene hun hadde vært på. 12 av kjolene er inspirert av Jotunheimen og er utgangspunktet for boken hun tenker å skrive om kjoleprosjektet.