- Dessverre ble det for krevende, både ressursmessig og økonomisk, forklarer daglig leder i «Caya», Nina Karlsen, til vinpuls.no.

«Caya» (Come As You Are) har holdt det gående i to år. Fra lokalene i Adressabygget, ved bredden av Nidelven, har gjestene blant annet kunnet meske seg med spekemat, østers og bacalao. Dette og mere til gjorde at restauranten kom inn på listen til den anerkjente matguiden White Guide Nordic. Likevel, nå er det nå ugjenkallelig slutt.

- Å komme inn blant de beste i White Guide var en nydelig anerkjennelse til de ansatte her. Men det gir ikke den helt store uttellingen for gjester fra Trondheim, guiden er helst for svensker og dansker som bruker den for å finne gode spisesteder når de er på reise sier Karlsen til Vinpuls.

Graffi overtar

Til Vinpuls sier Karlsen at flere av «Cayas» ansatte får jobb andre steder i Søstrene Karlsen-systemet. Andre har funnet seg nye jobber utenfor konsernet.

Ifølge nettstedet skal lokalene i Adressabygget overtas av de tre eierne av Graffi-restaurantene. Disse skal etter planen åpne en ny restaurant i «Cayas» gamle lokaler i september.

Ansatte flyttes: Flere av «Cayas» ansatte går over til nye jobber i Søstrene Karlsen-systemet, sier leder av Caya, Nina Cathrine Karlsen. Foto: Marianne Tønset, Adresseavisen