Trondheimsrestaurant legges ned

Lørdag var siste åpningsdag for «Caya».

Legges ned: Etter to års drift er det kroken på døra for «Caya». Foto: Therese Alice Sanne 

Saken oppdateres.

- Dessverre ble det for krevende, både ressursmessig og økonomisk, forklarer daglig leder i «Caya», Nina Karlsen, til vinpuls.no.

LES OGSÅ: – Skolen for 100 år siden var bedre enn den vi har nå

«Caya» (Come As You Are) har holdt det gående i to år. Fra lokalene i Adressabygget, ved bredden av Nidelven, har gjestene blant annet kunnet meske seg med spekemat, østers og bacalao. Dette og mere til gjorde at restauranten kom inn på listen til den anerkjente matguiden White Guide Nordic. Likevel, nå er det nå ugjenkallelig slutt.

- Å komme inn blant de beste i White Guide var en nydelig anerkjennelse til de ansatte her. Men det gir ikke den helt store uttellingen for gjester fra Trondheim, guiden er helst for svensker og dansker som bruker den for å finne gode spisesteder når de er på reise sier Karlsen til Vinpuls.

LES OGSÅ: Fem restauranter i Trondheim er på liste over de beste i Norden

Graffi overtar

Til Vinpuls sier Karlsen at flere av «Cayas» ansatte får jobb andre steder i Søstrene Karlsen-systemet. Andre har funnet seg nye jobber utenfor konsernet.

Ifølge nettstedet skal lokalene i Adressabygget overtas av de tre eierne av Graffi-restaurantene. Disse skal etter planen åpne en ny restaurant i «Cayas» gamle lokaler i september.

LES OGSÅ: Nå kan Nidaros pilegrimsgård være reddet

Ansatte flyttes: Flere av «Cayas» ansatte går over til nye jobber i Søstrene Karlsen-systemet, sier leder av Caya, Nina Cathrine Karlsen. 

Ansatte flyttes: Flere av «Cayas» ansatte går over til nye jobber i Søstrene Karlsen-systemet, sier leder av Caya, Nina Cathrine Karlsen. 

På forsiden nå