Disse kommer på VG-lista i Trondheim

12. juli braker det løs på Torget med ti ulike artister.

Det var god stemning og full jubel under samtlige sanger på VG-lista-konserten i fjor. 

Saken oppdateres.

Tradisjon tro blir det VG-lista topp 20-konsert på Trondheim torg i sommer. Onsdag 12. juli er kjører showet i gang i Trondheim, og ti artister skal entre scenen denne dagen.

Selve området åpner klokken 12.00 på dagen. Alle konsertene er gratis, og det blir i tillegg stands og aktiviteter på området.

LES OGSÅ: «Wonder The Boy» klar med sine andre EP før videregående

Julie Bergan, Sandra Lyng og The Main Level spilte på VG-lista i Trondheim i fjor, og kommer også tilbake i år.

Her er hele oversikten over hvem som kommer til Trondheim:

Madden feat. Chris Holsten

Du har garantert hørt låten «Golden Light» som ble spilt mye i fjor sommer. Den var det Madden som sto for. I år er han tilbake med låten «Echo» sammen med Chris Holsten.

The Main Level

Boyband-gruppen fra Bergen har vel ikke akkurat smeltet få ungpikehjerter med låter som «My Girl» og «Tears me apart», og nå deres nyeste låt «Bombadilla».

Amanda Delara

Amanda gjorde seg bemerket da hun covret Karpe Diems «Gunerius» hos NRK P3.

Fanny Andersen

Dette blir femte gang artisten Fanny står på scenen, men hun er likevel gjort seg godt kjent som god venninne av artistene Julie Bergan og Astrid S. Singelen hennes «Kids» fikk spesielt god oppmerksomhet da videoen kom ut, og Fanny var i het omfavnelse med bloggeren Sophie Elise.

Jowst

Eller Joakim With Steen som han egentlig heter, ble virkelig kjent da han og Aleksander Walmann vant Melodi Grand Prix med låten «Grab The Moment».

LES OGSÅ: – Otto Nielsen sang for faren min på Grini

Julie Bergan

Hun er mest kjent for låten «Arigato», men har også kommet ut med låter som «All Hours» og hennes nyeste, «Blackout». Bergan er også kjent for å være samboeren til Astrid S.

Hkeem og Temur

Har du sett NRK-serien Skam har du garantert hørt låten til disse guttene. «Fy Faen» toppet Spotify etter at den ble spilt i serien, og ble på den tiden streamet rundt 200 000 ganger i døgnet.

Katastrofe

Katastrofe var med på hitlåten «Elektrisk» sammen med Marcus & Martinus som kom ut i 2015. Han står også bak den populære låten «Sangen du hater», og kom nylig ut med den nye låten «Om at går til helvete».

Sandra Lyng

Hun kom på fjerdeplass på Idol i 2004, og gjorde seg godt kjent med låtene «Sommerflørt» og «I morgen». «Moonrise» ble den offisiell låten til Paradise Hotel i fjor, mens låten hennes «LIQR» var med i starten av sesong tre av Skam.

Skei & PT og Serlina

Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan ble kjent da de i fjor deltok i The Stream, og er nå aktuell med låten «Sol og sommer». Nå har de også med seg 18 år gamle Serlina som sammen med guttene har skrevet låten «Målløs».

LES OGSÅ: På turné med de store stjernene

På forsiden nå