- Vi har det sosialt her og blir kjent med mange nye folk

Ungdommene som står i kø for å slippe inn på VG-listas golden circle kjeder seg ikke under den lange ventetiden. Tiden bruker de på å bli kjent med andre i køen.

Jentene har hengt en presenning mellom køstativene for å holde seg tørre før de slipper inn i golden circle. F.v: Martine Sivertsen, Cecilie Uttian, Rebecca Stene, Ann Frida Gumdal Munkhaug, Andrine Bjørnbeth, Kaisa-Marie Sivertsen. Madelen Skjærvø, Emilie Bøstein og Mathilde Birkeland.   Foto: Maren Elvig Melstveit

Dagen startet grytidlig for ungdommene som vil stå helt foran scenen på VG-listakonserten i Trondheim. Kjølig temperatur og periodevis regn stopper imidlertid ikke de ivrigste. Mange i køen har satt opp presenning mellom køgjerdene, og bruker ventetiden på å sosialisere seg.