Dumper prisene på Robbie-billetter

Én dag før Robbie Williams-konserten selges billetter for under halv pris.

Dagen før Robbie Williams-konserten er det flere som selger billetter for under halv pris. Bilde fra en tidligere konsert.   Foto: @Robbiewilliams

Saken oppdateres.

De 35 000 billettene til konserten i Granåsen ble alle solgt samme dagen som de ble lagt ut. Men det er fortsatt mange som har Robbie-billetter de vil bli kvitt.

LES OGSÅ: Se Robbies egne bilder fra turneen

Over 50 prosent rabatt

Et raskt søk på Finn.no, under kategorien «konsertbilletter», gir 391 treff på «Robbie Williams Trondheim». Søker du på «Robbie Williams Granåsen» dukker det opp 348 annonser.

Det er tydelig at mange av selgerne er redde for å brenne inne med konsertbilletter. Med overskrifter som «4 konsertbilletter til prisen av 3» og «2 stk. Robbie Williams billetter til redusert pris» prøver selgerne å lokke de siste etternølerne på konsert. I skrivende stund er det mulig å kjøpe billetter til 400 kroner. Med en veiledende utsalgspris på 940 kroner, betyr det at billettene selges med nesten 60 prosent rabatt.

LES OGSÅ: Dette mener anmelderne om Robbie Williams-konserten i Stockholm

Selger via Facebook

Også på Facebook-siden til arrangementet er det flere som vil kvitte seg med Robbie-billetter. På en time har 20 personer meldt at de har konsertbilletter å selge.

I de ulike kjøp og salg-gruppene på Facebook er det flere som ønsker å selge billetter til konserten med det britiske popikonet. I en av de største gruppene, «Kjøp/salg/bytte/gi bort – Trondheim», dukker det i alt opp fjorten annonser med Robbie-billetter.

Frode Elton Haug, juridisk direktør i Forbrukerombudet, anbefaler folk å undersøke litt før de kjøper billetter fra privatpersoner.

- Generelt råder vi folk til å kjøpe fra personer som de har grunn til å stole på, sa Haug til Adresseavisen tidligere i sommer.

Politiet før Robbie-konserten: - Vi er på vakt

Lokker med allsang og dansing på bordene

Det er flere utesteder som har valgt å ha både vors- og nachspiel i forbindelse med konserten. Så er du sugen på litt ekstra enn bare konserten har du noen alternativ å velge mellom:

TAG har vorspiel for alle som skal på konserten, der de har en pakke som inkluderer mat, drikke og transport til konserten.

Heidis Bier Bar har fest etter Robbie-konserten, der det blir allsang og dansing på bordene med ingen ringere enn Robbie Williams selv på høyttalerne.

LES OGSÅ: Her var det backstage for Bruce, i år blir det VIP-fest

Barmuda skal ha det de selv kaller en «tribute» til Robbie Williams, og har nachspiel med DJ.

Alma's lokker med diskokule og Robbie-musikk i forkant av konserten, i tillegg til nachspiel etter konserten.

Kieglekroa kjører vorspiel i forkant av konserten fra klokken, der det blir oppvarming med låter fra artisten selv.

Dora 3 og Koment har pakke med vorspiel og nachspiel før konserten på Thon Hotel Prinsen, eller du kan kjøpe pakke med billett inkludert.

Følg Adresseavisen live fra Granåsen tirsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Her er alt du trenger å vite før konserten

På forsiden nå