Trøndersk matfestival

Vi spiste oss fra Rindal til Bindal

Adresseavisen spiste seg gjennom hele Midt-Norge.

Adresseavisen sender direkte fra Trøndersk matfestival i Trondheim.

Saken oppdateres.

Smaker maten annerledes i sørfylket enn i nordfylket? Hva kan Rindal bidra med til det trønderske matfatet? Er geitosten fra Røyrvik bedre enn den fra Røros? Hvorfor er kornprodukter blitt så populært?

Den trønderske matfestivalen er Norges største lokalmatfestival, og Adresseavisen sendte direkte fra klokka 13.00. Der fikk vi smake produkter fra Rindal til Bindal, og ble litt bedre kjent med flere av de mange lokalmatprodusentene som finnes i regionen.

At nordmøringene i Halsa og Rindal og nordlendingene i Bindal også skal bli trøndere, er ennå ikke endelig avgjort. Men Adresseavisen har i sommer utforsket det mulige nye Trøndelag – og har tatt turen fra Rindal til Bindal.

Vi gjorde det samme - men denne gang i matveien. Flere gjester, både matkyndige og litt mindre matkyndige ble med oss på turen.

LES OGSÅ: Aldri før har flere produsenter deltatt på Trøndersk øl- og matfestival

Se høydepunkt fra fjorårets sending

På forsiden nå