EDM-superstjerne til Uka

«Kanskje det største showet Uka noensinne har gjort».

En av verdens største EDM-DJer, nederlandske Martin Garrix, kommer til Uka 25. oktober.  Foto: Scott Roth/AP

Saken oppdateres.

Studentfestivalen Uka antyder at det går mot «kanskje det største showet de noensinne har gjort» når nederlandske Martin Garrix står på scenen i Uka-teltet 25. oktober.

DJ-en og produsenten er blant de aller største stjernene innen Electronic Dance Music (EDM)-sjangeren i en alder av bare 21 år.

- Martin Garrix er et navn vi er veldig glade for å presentere. Det føles bra å tilby et av de største navnene i en sjanger vi vet studentene har ventet på og vil ha, sier Ukesjef Martin Næss.

Han lover et gedigent lysshow og en pakke der musikken er bare én av bestanddelene.

Les flere saker om Uka-17 her

Enorm i strømmetjenestene

Garrix har 24 millioner månedlige avspillinger i Spotify, og hans mest spilte låt, «In the Name of Love», er strømmet over 500 millioner ganger. Han er den 27. mest strømmede artisten i Spotify totalt. Gjennombruddshiten «Animals» skal være vist rundt en milliard ganger på YouTube.

Leserne av DJ MAG, et toneangivende magasin for elektronisk musikk, stemte Garrix helt til topps på lista over «Top 100 DJs» i 2016, godt foran navn som Calvin Harris, Avicii, David Guetta, Tiësto, Hardwell, Armin van Buuren og vår egen Kygo.

LES OGSÅ: Så mange millioner har Uka tjent de siste 20 årene

Nederlenderen har også en av over 14 millioner mennesker på Facebook, 13 millioner på Instagram og nær 7 millioner på Twitter. Det dobbelte av innbyggertallet i Nederland, med andre ord. Han har spilt for store menneskemengder på festivaler som Lollapalooza, Coachella og Tomorrowland.

Dette er noe av det du kan vente deg - se konserten fra Tomorrowland her:

 

- Treffer bredt

Konserten er den siste headlineren som slippes til Uka-17. Fra før er navn som Lorde, Future og Highasakite klare for teltet (der det også er trønderfest og humorgalla). Festivalen presenterer også blant andre Astrid S, Cashmere Cat, Sløtface/Pom Poko, Phlake og Ásgeir.

LES OGSÅ: Endelig får Astrid S oppleve Studentersamfundet

- Vi er blitt veldig fornøyde med programmet. Vi har store og ikke minst aktuelle artister, internasjonale, nasjonale og lokale navn. Så føler jeg også at vi treffer bredt sjangermessig i Teltet, med rap, pop og EDM, sier Ukesjef Næss. Han forteller at alle arrangementene i Teltet selger godt med billetter.

- Highasakite er utsolgt, det samme er trønderfesten og humorgallaen. Det er noen billetter igjen til Lorde og Future, men de selger jevnt hver dag og jeg har godt tro på at det blir utsolgt også der, sier Næss.

Uka-17 går av stabelen mellom 5. og 28. oktober.

Billettene til konserten med Martin Garrix legges ut fredag kl. 12.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå