Delillos til Pstereo neste sommer

Delillos spiller det ikoniske albumet «Neste sommer» i sin helhet på Pstereo neste år.

Tittelsporet «Neste sommer» ble raskt en landeplage da albumet kom ut på nittitallet. Neste år kommer Lars Lillo Stenberg og resten av Delillos til Trondheim og spiller albumet i sin helhet live. 

Saken oppdateres.

- Albumet «Neste sommer» fyller 25 år neste år, og vi utfordret bandet til å spille plata i sin helhet for publikum på Pstereo i 2018, sier bookingansvarlig Kim Aasli i Pstereofestivalen.

LES OGSÅ: - Pstereo fortjener mer kred

Pstereo har tidligere utfordret både DumDum Boys og Motorpsycho til å spille et album live på festivalen. Sistnevnte spilte «Blissard» i 2013, mens DumDum framførte «Pstereo» i fjor.

- Publikum generelt og fans har satt pris på dette konseptet, og vi er sikre på at Delillos med «Neste sommer» vil bli godt mottatt av Pstereo-publikummet. Dette er et album som står som en påle og deLillos var Norges mest populære rockeband på midten av 90-tallet. Ikke minst er de et liveband i en klasse for seg, sier Aasli.

LES DEBATTINNLEGGET: Pstereofestivalen får lov til å terrorisere mange hundre mennesker i tre døgn

Albumet fra 1993 regnes som en av de viktigste platene i bandets karriereinne, og inneholder klassikere som «Neste sommer», «Kokken Tor» og «Glemte minner».

Pstereofestivalen arrangeres 16–18 august neste år på Marinen i Trondheim.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

Til Trondheim: Delillos kommer til Trondheim og Pstereo neste år. 

Til Trondheim: Delillos kommer til Trondheim og Pstereo neste år. 

På forsiden nå