Solgte 6000 billetter på fire minutter

Uka-konserten med Martin Garrix ble utsolgt på rekordtid.

Populær: EDM-superstjernen Martin Garrix solgte 7000 billetter på fire minutter til sin konsert under Uka.  

Saken oppdateres.

Klokken 12 fredag ble de 6000 billettene til Martin Garrix-konserten i Teltet under Uka lagt ut.

Kun fire minutter senere var alle revet bort, bekrefter Uka. De mener også at dette er ny rekord for en konsert i Teltet i Høyskoledalen, også kalt Dødens dal.

- Wiz Khalifa og A$AP Rocky solgte ut på seks minutter i 2015, denne konserten ble solgt ut to minutter raskere, sier Rebecca Amalie Skogø, pressesjef for Uka-17.

LES OGSÅ: EDM-superstjerne til Uka

- Det er helt utrolig! Vi hadde tro på at det kom til å selge ut, og at det skjedde på rekordtid er helt fantastisk. Det er gøy å slå salgsrekorder, og det viser at interessen for Uka er stor, sier Ukesjef Martin Næss.

Ung superstjerne

DJ-en og produsenten Martin Garrix er blant de aller største stjernene innen Electronic Dance Music (EDM)-sjangeren i en alder av bare 21 år.

Garrix har 24 millioner månedlige avspillinger i Spotify, og er med det den den 27. mest strømmede artisten i Spotify totalt. Gjennombruddshiten «Animals» skal være vist rundt en milliard ganger på YouTube.

Leserne av DJ MAG, et toneangivende magasin for elektronisk musikk, stemte Garrix helt til topps på lista over «Top 100 DJs» i 2016, godt foran navn som Calvin Harris, Avicii, David Guetta, Tiësto, Hardwell, Armin van Buuren og vår egen Kygo.

Han har flere titalls millioner følgere i sosiale medier.

Tre utsolgte telt

Også teltkonserten med Highasakite er utsolgt, det samme er trønderfesten og humorgallaen samme sted. Det er fortsatt billetter igjen til teltkonsertene med Future og Lorde.

Festivalen presenterer også blant andre Astrid SCashmere Cat, Sløtface/Pom Poko, Phlake og Ásgeir.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå