Sondre Justad solgte ut tre konserter i Samfundet på 20 minutter

Arrangørene kan ikke huske sist en trippelkonsert ble solgt ut på én dag.

I april spiller Sondre Justad tre konserter i Samfundet. Konsertene ble lagt ut i går og ble utsolgt i løpet av 20 minutter.  

Saken oppdateres.

I går la Sondre Justad ut billetter til sin kommende norgesturne i april 2018. Artisten kommer også til Trondheim, og skal holde tre konserter i Samfundet, 19. 20. og 21. april. 

LES OGSÅ: NS-medlem og trondhjemmer Rolf Collin Nielsen: - Jeg har ikke gått gjennom livet som en angrende synder (for abonnenter)

Billettene revet bort

- Han solgte ut tre konserter i storsalen i løpet av én dag. Det vil si 3000 billetter. Da vi la ut billetter til de to første konsertene henholdsvis kl.09 og kl.15 ble billettene revet bort på under 2 min. Da ekstrakonserten ble annonsert kl. 21 i går kveld, ble den utsolgt i løpet av 20 minutter. Vi på samfundet kan ikke huske sist en trippelkonsert solgte ut på én dag, sier Gjermund Næss, mediamann for Klubbstyret i Samfundet i en pressemelding.

Setter publikum i kok

Låtskriveren og artisten Sondre Justad fra Lofoten har på kort tid blitt en av Norges mest populære artister. Flere musikkanmeldere beskriver ham som «popens nye wonderboy». Justad skriver tekster med ektefølt nærhet, og har en energisk tilstedeværelse i musikken. Og han evner å få publikum med seg på konsertene sine.

Turné med nytt album

I mars kommer et nytt album, og første låt «Ingenting» er sluppet allerede. I april legger han ut på storbyturné med det nye albumet, og kommer til spille i Tromsø, Bodø, Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Foreløpig er det bare konsertene i Trondheim som er utsolgt.


P3aksjonen går fra Solsiden helt til søndag:  - Døgnrytmen forsvinner fullstendig, sier programlederne Tuva Fellmann og Ronny Brede Aase. 

Siste nytt fra filmverden finner du her: Gerard Butler forsøker å redde verden fra klimakrise i latterlig uværsthriller. (for abonnenter)

Sondre Justad solgte ut tre konserter i Samfundet, i løpet av 20 minutter. Arrangørene kan ikke huske siste tilsvarende skjedde. Bildet er tatt under en konsert i Samfundet i 2015.  

Sondre Justad solgte ut tre konserter i Samfundet, i løpet av 20 minutter. Arrangørene kan ikke huske siste tilsvarende skjedde. Bildet er tatt under en konsert i Samfundet i 2015.  

På forsiden nå