Av de store strømmetjenestene som er tilgjengelig her til lands er det helt klart Amazon Prime som er den minste. Tilfanget av nye filmer og serier gjennom hele 2017 har vært av det spartanske slaget for å si det pent. Men Amazon har èn joker i ermet som ingen kan ta fra dem. Nemlig Jeremy Clarkson, Richard Hammong og James May. Den tidligere Top Gear -trion gikk fra BBC og over til Amazon for å lage The Grand Tour. Det mest ambisiøse motor-showet noensinne.

Lungebetennelse og nær-døden -opplevelse

På fredag 8. desember er det klart for sesong 2 av denne påkostede serien. Og det til tross for at det lenge så ut som om sesong 1 var alt vi fikk fra denne trioen. For i sommer var både Jeremy Clarkson og Richard Hammon innlagt på sykehus. Førstnevnte med en alvorlig lungebetennelse og sistnevnte med skader over hele kroppen etter en alvorlig ulykke med en superbil i Sveits bare uker før.

Blir i England

På grunn av dette ( samt en mye omtalt hårklipp av James May), blir alle studiosegmenter i sesong 2 innspilt i Storbritannia. Sesong 1 så Grand Tour -teamet reise verden rundt med teltet sitt. Dette viste seg å bli vanskelig med tanke på tidsskjemaet og helsen til de ( ikke akkurat pur unge) programlederne.

Gjester...på ordentlig denne gangen

Tursegmentene til sesong 2 vil finne sted i Kroatia, Georgia ( landet, ikke den amerikanske staten), Mozambique, Dubai, Spania, Sveits i tillegg til Colorado og New York City.

Nytt av året er også at denne gangen så vil kjendisene faktisk overleve lenge nok til å møte i studio. Så langt er følgende gjester bekreftet: Luke Evans, Kiefer Sutherland, Hugh Bonneville, Kevin Pietersen, Dominic Cooper, Dynamo, David Hasselhoff og Ricky Wilson.

Segmentet «The American» vil utgå til fordel for en ny test-sjåfør.

Vi håper Amazon Prime vil ta seg bryet med å skaffe en norsk oversetter til denne sesongen, men vi ligger i våken i spenning.

The Grand Tour - Season 2 strømmes episodevis hver uke fra fredag 8. desember.