Ikke bare skal Iron Maiden spille i Trondheim til sommeren - og ikke bare tilbragte vokalist Bruce Dickinson nylig tre dager i Trondheim.

Nå kommer Dickinson nok en gang til byen.

Onsdag 21. mars får publikum i Olavshallen et personlig møte med mannen som ikke bare er legendarisk hardrockvokalist, men også pilot, gründer, ølbrygger, manusforfatter og tidligere fekter.

Flere gründermøter

Tidligere i høst slapp Dickinson selvbiografien «What Does this Button Do?», og det er denne som danner grunnlaget for seansen i Olavshallen. Dickinson vil dele historier fra boka og sitt liv, og kvelden inneholder også en runde der publikum i salen får anledning til å stille ham spørsmål direkte.

Bruce Dickinson var tidlig i november i Trondheim i tre dager. Da besøkte han blant annet Maritime Robotics på Brattørkaia og EC Dahls bryggeri. Han hadde også møter med flere gründere.

10 år etter at de spilte på Lerkendal stadion, skal Iron Maiden 3. juni være med og innlede den nye konsertarenaen på Dahls Bryggeri under Trondheim Rocks.

Publikum får bok

- Dickinson har lenge vært forespurt om å gi ut sine memoarer, men han har gjennom karrieren sjelden lettet på sløret. Det var først etter at han ble friskmeldt fra kreftdiagnose i 2015 at han bestemte seg for å dele sine opplevelser gjennom en selvbiografi, forteller Cathrine Astad fra arrangøren Catwork.

Dickinson har holdt flere slike seanser i England og i USA, men ingen andre steder - før nå. Her kan du se et lite utdrag fra en slik kveld

Boka har toppet flere bestselgerlister, blant annet i The Sunday Times og New York Times.

Billettene legges ut lørdag 9. desember, og inkluderer et signert eksemplar av biografien oversatt til norsk.