Ramlet ned fra bordet på Heidi's Bier Bar – ble hentet av ambulanse

- Et unntak, sier daglig leder på utestedet på Solsiden.

Dansing på bordene er en del av konseptet på Heidi's Bier Bar. Likevel har ingen skadet seg alvorlig der, ifølge daglig leder. 

Saken oppdateres.

Det var lørdag 18. november at en av gjestene skadet seg etter å ha falt ned fra et av bordene på Heidi's Bier Bar.

Hendelsen skjedde ved stengetid da gjestene skulle forlate lokalet.

LES OGSÅ: De har kledd opp Petter Northug og Åge Aleksandersen i tyrolerdrakt. – Her kan du slippe alle hemninger

Fikk kutt i brystet

Daglig leder på utestedet Fredrik Kulstad Holm bekrefter episoden, men understreker at utestedet ikke har opplevd at noen av gjestene har skadet seg alvorlig.

- Gjesten fikk et kutt i brystregionen og henvendte seg til personalet. Selv om det ikke var alvorlig, kontaktet vi ambulanse for sikkerhets skyld. Slik jeg forsto det gikk det bra med ham, og han var allerde på plass helgen etter, sier Kulstad Holm.

LES OGSÅ: Ble evakuert to ganger samme helg

Til tross for at utestedet oppfordrer gjestene til å danse på bordene, er det svært få som skader seg, sier han.

Ingen alvorlige skader

- Konsernet har over 4 millioner gjester i året og vi har ikke opplevde denne slags uhell før, sier Kulstad Holm.

Før han begynte som leder på utestedet på Solsiden, jobbet han ti år på to andre uteplasser i Trondheim. Der opplevde han langt verre ting.

- Jeg kjenner ikke til et utested som har så god kontroll som der jeg jobber nå. Vi har allerede endret lokalene og satt opp ekstra rekkverk der hvor gjesten falt ned, og vi får endret alle våre endestykker på sofaene.

Heidi's Bier bar åpnet i mars i Blæsts gamle lokaler. Utestedet er blitt sterkt kritisert i Adresseavisens spalter, blant annet av NRK-personlighet Are Sende Osen.

TRD. BY: Kultureliten har protestert i mange måneder. Er Heidi's så ille som de skal ha det til?

- Vi har vært heldige som har sluppet ordentlige skader, sier daglig leder Fredrik Kulstad Holm (t.v.). her sammen med Morten Malmo, markedssjef i Rekom Norge AS. 

- Vi har vært heldige som har sluppet ordentlige skader, sier daglig leder Fredrik Kulstad Holm (t.v.). her sammen med Morten Malmo, markedssjef i Rekom Norge AS. 

På forsiden nå