Kreftsyk Ingrid Bjørnov avlyser turné

Artisten Ingrid Bjørnov avlyser resten av sin Steinway to Heaven-turné etter en kreftdiagnose. Bjørnov skriver dette på sin Facebook-side.

Ingrid Bjørnov, her avbildet i forbindelse med at hun i 2013 mottok Komiprisen i kategorien «Beste kvinnelige artist, revy og komedie (scene)", er kreftsyk og avlyser resten av turneen «Steinway to Heaven».   Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Den populære artisten fikk påvist kreft i fjor sommer og gjennomgikk deretter en operasjon.

Men torsdag ettermiddag, dagen etter at hun holdt en solokonsert i Universitetets aula for ansatte ved Universitetet i Oslo, skriver hun på Facebook at kreften har kommet tilbake og spredt seg.

«Jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turneen», skriver hun i innlegget.

Turneen startet i Drammen i august i fjor og er hennes femte soloturné. Den var planlagt å starte opp igjen i mars og har blitt meget godt mottatt både av publikum og anmeldere.

En optimistisk Bjørnov (54) avslutter sitt innlegg på Facebook med ordene «Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.»

På forsiden nå