Robert Plant avlyser konserten i Trondheim

- Trist for alle som har gledet seg, sier Stein Vanebo.

Robert Plant skulle spille i Trondheim torsdag 9. august. Nå er konserten avlyst. Trondheim Concerts har ikke fått noen forklaring på avlysningen. 

Saken oppdateres.

For en drøy uke siden ble det kjent at Led Zeppelin-legenden Robert Plant skal spille på Sverresborg i Trondheim.

Tirsdag morgen kom kontrabeskjeden: Alle Plants konserter i Skandinavia i 2018 er avlyst. Eller utsatt, som det heter i e-posten fra managementet.

- Vi vet ikke hva avlysningen skyldes. Det har vært en lang prosess, og vi har sett på alle muligheter, men dette er en del av gamet, sier Trondheim Concerts Stein Vanebo.

Billettsalget ble stanset

En viss mengde forhåndsbilletter ble lagt ut for salg sist onsdag. Natt til torsdag fikk Trondheim Concerts beskjed om å stanse det ordinære salget som skulle starte torsdag klokken 09.

Heller ikke da fikk arrangøren noen forklaring.

- Dette skjer i vår verden, slik det skjer i sporten. Sist gang vi hadde en avslysning, var det Beach Boys som også skulle spille på Sverresborg. Vi er litt lei oss akkurat nå på vegne av oss selv og publikum som hadde gledet seg til konserten, sier Vanebo.

Han har allerede meldt Plants management at de er interessert i få artisten til Trondheim i 2019.

LES OGSÅ: Business gjennom uka, rock i helgene

Håper på konsert i 2019

- Hvis han fortsatt er aktiv til neste år, ønsker vi ham tilbake. Vi vil ha ham til byen. Vi er minst like lei oss som publikum, sier Vanebo, som samtidig understreker at dette ikke er verdens undergang.

- Men det er trist for alle som hadde gledet seg til å se ham på Sverresborg.


Få tilgang til alt innhold på adressa.no.

Bli abonnent nå!


På sommerens turné har Plant med seg sitt faste band The Sensational Space Shifters. Han kommer til å gjennomføre store deler av Europa-turneen, der hans siste konsert i sommer blir i Dresden i Tyskland 1. august.

I tillegg til Trondheim skulle han spille i Bergen, Sverige, Danmark og Island.

ANMELDT: Rockeveteran du kan regne med

Får pengene tilbake

Det er anslått at Led Zeppelin har solgt mer enn 300 millioner plater verden over, drøyt 100 millioner av dem i USA. I tillegg kommer mange millioner solgte soloalbum.

Ifølge Trondheim Concerts får alle som har sikret seg billett pengene refundert. Ta kontakt med Ticketmaster på telefon 22 82 81 97, eller stedet du kjøpte billettene før 3. april, opplyser arrangøren.

Beløpet, uten billett- eller leveringsavgift, føres da tilbake til kortet som ble brukt.

LES OGSÅ: Juks eller ikke juks. Vi hørte aldri på Spirit, hevder Robert Plant og Jimmy Page

LES OGSÅ: Retten mener «Stairway to Heaven» ikke er plagiat

På forsiden nå