«TV's best guilty pleasure» har serien «Lucifer» blitt kalt. En passe små-teit krim-serie basert på tegneserien med samme navn av Neil Gaiman, Sam Kieth og Mike Dringenberg. En serie som på alle mulige måter står og faller på sjarmen til den britiske skuespilleren Tom Ellis som spiller hovedrollen som djevelen.

Protest-kampanje overbeviste Netflix

Sist måned ble det klart at Fox TV dropper serien til tross for gode seertall. Dette førte til en massiv protest blandt fansen og en underskriftkampanje ble lansert over natten uten at det førte til noe.

Nå er det forøvrig klart at strømme-giganten Netflix kjøper serien og er allerede i gang med før-produksjonen av sesong 4.

Sesong 3 sluttet med en cliffhanger av de helt store, og seriens mange fans spør seg nå hvordan Netflix akter å føre løpet videre.

De to første sesongene av serien var på 13 episoder, mens den tredje sesongen var på hele 18.

Men om fansen er i ekstase over at Netflix tar over serien, så er det ingenting imot hva hovedrolleinnehaver Tom Ellis er.

I en Twitter-melding skriver han: «Jeg kan ikke engang begynne å uttrykke hvor glad jeg er over all den støtte dere har gitt meg. Takk til alle som hev seg på hash-tag' en #LuciferLIves og takk til Netflix. Dere har gjort svært mange mennesker glade.»

Forrige måned ble det også klart at Amazon Prime plukker opp sci-fi -serien «The Expanse» etter at den ble dumpet av kanalen Syfy.