Åge tar med Ingebjørg Bratland til Trondheim

Åge Aleksandersen tar med seg Ingebjørg Bratland som musikalsk gjest på Sverresborg 11. august.

Ingebjørg Bratland blir med Åge Aleksandersen og Sambandet på Sverresborg i august.  Foto: Kristin Svorte

Saken oppdateres.

«Det er med stor, stor glede vi presenterer Ingebjørg Bratland som vår gjest på konserten Trondheimsnatt», skriver Aleksandersen på sin Facebook-side denne uka.

LES OGSÅ: Festsommer på festningen

Dr Hook varmer opp

Konserten varmer opp med amerikanske Dr Hook, et band Aleksandersen var oppvarmingsnummer for i 1976. Aleksandersen og Sambandet har spilt med Ingebjørg Bratland ved tidligere anledninger og hun skriver på sin Facebook-side at hun ser fram til å spille med dem igjen.

Åge Aleksandersen og Sambandet. Her fotografert på en øvelse i Olavshallen i forkant av en sommerturné.  Foto: Vegard Enlid

Norgesmester

Ingebjørg Bratland er fra Vinje i Telemark og har drevet med musikk hele livet. Hun har vunnet norgesmesterskap i folkemusikk og har flere seire fra seire fra Landskappleiken som kveder. Hun har også gjestet tv-programmer som «Beat for Beat» og «Det Store Korslaget».

LES OGSÅ: Åge Aleksandersen tjente over 15 millioner i 2017

Hun ga ut sitt første soloalbum, «Berre meg», i 2014. Hun har senere gitt ut flere album, blant annet et med Odd Nordstoga. I januar vant hun Wenche Foss' ærespris som hun delte med Norsk Fosterhjemsforening.

På forsiden nå